Lo 3 månader

2012-09-30 18:31:14 Blogg
» Kommentarer(1) «


Tänk vad tiden går fort, jag har glömt att skriva att Lo redan hunnit bli hela 3 månader den 27:e. Helt galet.
När jag tänkter tillbaks till när hon kom och vilken utveckling hon gjort sen dess. Redan vid bara ett par veckor gammal så var hon stadig på kroppen. Eller, jag har inget att jämför med men väldigt många som träffade Lo sa att hon var stadig och tillochmed barnsjuksköterskan sa att hon var tidig med det, Inte för att det igentligen spelar någon roll, alla barn utvecklas i sin egen takt. Varken jag eller Johan sätter några som helst krav för Lo eller jämför med andras barn men visst är det kul att höra med jämgamla hur det går för dom osv, utan att göra någon bedömning i det. Vissa saker är Lo tidig med men andra är hon sen med istället som te x att ligga på mage. Vi har varit jättedåliga med att låta henne träna med det men det kommer.. Självklart så vill man ju att ens barn ska ska kunna de saker som de bör göra i en viss ålder, det ska man ju inte sticka under stolen med. Men ibland blir det inte så och ibland är det så, thats it!
 
 
 
Hursomhelst. Hur är Lo nu?
 
Man märker att vi har en tjej med attityd och starkt vilja. Den starka viljan är både på gott och ont. När hon inte får som hon vill eller om det är något som inte känns bra tar hon i med den största tutan hon har så det ekar här hemma. Det är inget litet gäll skrik utan ett dovt starkt högt skrik. Hon blir alldeles illröd i huvudet och så fort det blir bra så ser man hur det röda försvinner med en gång. Det positiva med en stark vilja är att hon lär sig saker fort. Som te x när vi lägger henne på rygg eller när hon sitter fast i bilbarnstolen så ser man hur hon verkligen häver sig upp, precis som hon gör situps. Sitter hon fastspänd så kämpar hon ändå.
 
 
När hon är trött är hon så otroligt envis och vill inte alls sova även fast man ser att blicken försvinner för stunden. Hon stretar emot och precis när hon är på väg att somna in så kommer hon på sig själv och spänner upp ögonen för hon vill minsann inte sova. Samtidigt så är hon otroligt charmig i sitt sätt att vara!
 
På nätterna har hon börjar drömma väldigt mycket och vaknar ofta till av mardrömmar. (vad nu än det kan vara för läskigt). Det märker man då hon vaknar plötsligt och i samma sekund skriker förtvivlat. När man lyfter upp henne så lugnar hon ner sig och gosar in sig och somnar om i nästa sekund. Det är en otrolig känsla, då känner man verkligen att man ger henne trygghet. Och att hon känner sig trygg. Lillfisen...
 
Just nu tycker jag att det är jättesvårt med maten för Lo. Hur mycket ska man ge? Jag läser på paketet och tar så mycket som man ska men det är ju allt ifrån 165ml-200ml. Ger jag 165 så blir hon inte nöjd. Gör jag nästa mått så äter hon upp allt men får magknip istället. På bvc säger dom att bebisar inte kan äta för mycket utan dom kräks upp det som blir över. Men det gör inte Lo. Hon får ont i magen istället. Och när hon äter/dricker så äter hon upp allting. Måste fråga på bvc när jag ska dit på onsdag. Då är det dags för 3 månaders vaccinet. Buhu, undra vem som kommer gråta mest, Lo eller jag?!
 
Hon har upptäckt sina händer och vill gärna försöka få in hela näven i munnen. Hon undersöker, vrider och vänder, hon smakar.. Och dreglar.. Så just nu är handen en riktigt favorit. Hon har även lite smått börjat ta leksaker. Vi får hjälpa henne i början och hon håller leksaken korta stunder, och gärna en liten del i munnen. Vi köpte en ny som hon verkar gilla.
 
Det roligaste med Lo just nu iaf är att hon är med hela tiden. Med blicken, hon följer röster, hon tittar på saker och vill vara med hela tiden. Att ligga i vagnen är ju supertrist! Hon har även börjat skratta vilket får mig att gråta varje gång. Glädjetårar alltså. Att få höra sin lilla bebis skratta.. Åh my lord! Det bästa som finns!
 
 
 
I våras så köpte vi ett babygym tillsammans med danne & jenny. Eftersom att milla är ett halvår äldre än Lo så kunde dom ha gymet först och sedan kunde Lo ta över det när milla vuxit ur det. Så igår var vi och hämtade det och Lo låg länge och tittade på alla figurer och spegeln. Hon verkade trivas riktigt bra där!
 
 

Söndag

2012-09-30 15:20:59
» Kommentarer(0) «


Imorse fick jag en liten sovmorgon medan johan tog Lo! Vi har flängt runt lite på erikslund, Johan och jag fick en varsin present av oss själva, det förtjänar vi:) avslutade med en liten lunch på Kalle på spången! Vi bjöd över mamma och pappa på lite fika innan dom åkte vidare.

Lo har precis somnat och johan ska snart iväg på hockey, vik-dif! Då blir det lite nya här hemma, ska sortera och stryka alla Los kläder son hon växt ur och lägga i vakumpåsar! Så får vi se hur länge dom blir liggandes där, tills dom kommer till användning nästa gång! :)

Förresten, ni har väl inte missat att Los söta lilla ansikte var med i västeråsaren idag? :))


Lördag

2012-09-29 17:07:23
» Kommentarer(1) «


Igår vid fem så åkte jag, Johan, Henke och Patrik (&Lo) till Vingåkers outlet. Det blev snabba puckar eftersom din stängde 19.. Men Johan lyckades hitta en jättesnygg kostym från tiger of Sweden. Själv hittade jag inget men jag letade inte heller, vi åker ju snart till London där det ska shoppas!! Hittade däremot ett par söta miniskor till Lo. Dom liknar converseskorna för bebisar men dessa är märket Vincent och kostade endast 90:-. Lätt värt! Hon fick ju ett par äkta vit skinn converse från morbror Danne som hon kan ha sen om några månader men jag ville att hon skulle ha ett par nu redan så då passade dom här helt perfekt!

Idag har Johan varit iväg och hjälpt en vän med att sätta nya fönster på nya huset. Själv fick jag med mig mamma till erikslund där typ halva Västerås befann sig. Bytte en overall/åkpåse till två storlekar större (till Lo alltså) och hjälpte mamma att hitta något att ha på sig till ladies night som är nästa fredag! :) hittade även en doppresent till Lo! :)

Kvällen är inte planerad än, vi får se vad som händer. Igår la vi ut våra utemöbler i rotting på blocket så det är två olika som ringt och vill komma och titta. Så vi blir väl hemma.

Kommer ni ihåg att vi köpte ett antal blöjpaket för ett antal sen? I varje paket var är det 88 blöjor och vi har fyra oöppnade paket kvar.. Och dom har börjat bli en aning för små.. Men så kom snälla Linda till undsättning så viska få byta till en storlek större. Så himlans snällt!! :)


Fredag!!

2012-09-28 10:53:07
» Kommentarer(1) «


Filmen "hypnotisören" var sådär. Rätt så seg första timmen men blev lite mer händelserik på slutet. Jag kan rekommendera den fast att ni väntar tills den kommer ut på film. Jag hade nog inte gått på filmen om vi inte fått gratis förhandsbiljetter..

Ingen öppna förskola idag, har lite ärenden som måste fixas istället. Ska snart göra oss iordning för en liten snabbis på erikslund. Sen när Johan kommer hem så åker vi plus Patrik till Vingåkers outlet för att leta kostym till Johan som han ska ha på dopet och bröllopet! Och kanske hittar vi något fint till Lo också :)


Bio!

2012-09-27 15:57:26
» Kommentarer(0) «


Ikväll ska jag och johan gå på förhandstitten av "hypnotisören" som visas på sf! Johans pappa hade fått fram biljetter så vi fick välja på att gå igår eller idag. Igår fick vi ingen barnvakt så vi chansade idag då det visade sig vara lika svårt med barnvakt tills bästa anna kunde ställa upp! Så supersnällt!! :) så nu är det dags att börja fixa till sig lite. Återkommer senare med ett litet omdöme!


Torsdag

2012-09-27 13:12:57
» Kommentarer(0) «


Inatt har det varit en jobbig natt med väldigt lite sömn för min och Los del. Jag vet inte om hon börjar bli förkyld eller vad det kan bero på men hela natten har hon varit gnällig och sovit oroligt. Vid 1-tiden vaknade hon och bara skrek till så då var vi uppe och gick tills hon lugnat sig. Sen fick hon sova bredvid mig och då somnade hon på stört. Men sen vaknade hon kanske 10-15 ggr under natten och var ledsen när nappen åkt ut och det brukar hon aldrig bry sig om annars.

Vid 10 hade jag och Fanny en frukostdejt nere på stan och då passade lillan på att ta igen sin sömn. Själv får jag nöja mig med den lilla jag lyckades få emellanåt hennes vaknande. Men som vi pratade om på föräldragruppen (tror jag att det var). Även om man får lite lite sömn så klarar man ändå dagen efteråt. Pigg och glad över att man gått sova något alls. Kroppen anpassar sig på en gång. Hade det istället varit så att jag fått samma sömn som inatt fast jag skulle jobba dagen efter så hade jag inte klarat många timmar utan varit helt död vid den här tiden.
Nu är vi iallafall hemma igen och har precis matat och satt Lo i gungan i hopp att hon somnar så man kanske kan ta en power nap.

Var det någon av er som såg uppdrag granskning igår kväll på svt? Jag missade men spelade in så jag kunde se det imorse. Det handlade om kvinnor som spruckit helt under förlossningen och som fått skador en lång tid efteråt utan att få hjälp. Usch vad jag lider med dessa tjejer, jag kan inte föreställa mig hur det känns med tanke på att jag blev snittad. Och med all min otur hade jag säkert, troligen också fått såna skador så efter jag sett programmet så känner jag mig väldigt glad att få blivit snittad. Visst, när jag väl blev snittad så kändes det som att jag fuskade att få fram barnet. Man hade förberett sig på smärtan vid själva förlossningen, känslan att klämma ut ungen och allt det som hör till. Men jag behövde inte göra något, allt fixades av andra. Så på det sättet kändes det väldigt tråkigt. Men samtidigt så var/är jag så fruktansvärt rädd att det ska bli som det blev för dessa kvinnor som var med i programmet.. Det blir en del att tänka på tills nästa gång man är där, när man ska ta beslutet hur ungen ska komma ut.. Så, vi sätter punkt där!

Häromdagen så hade Sanna köpt en present till Lo, en jättefin overall som hon kan ha i vinter. Och sen ett par dunsockor att ha på fötterna. Det fattades bara en mössa till henne som jag och Fanny lyckades hitta idag. Det var så svårt att hitta en sån där typ björnmössa i hennes storlek, men vi lyckades tillslut. Och som man ser på kortet så fungerar reflexerna också :)) jag har en mysig bild i huvudet på hur Lo har på sig sin fina overall och tossor, sittandes i en bebispulka med armarna rätt ut. Och lilla mössan som sitter fast på huvudet med fluffiga kinder och en rödrosig näsa som sticker ut! Gosigos!


Onsdag

2012-09-26 10:47:51
» Kommentarer(0) «


Den här morgonen var het tvärtemot gårdagens morgon. Igår ville jag inte vakna upp ur mina drömmar men idag var det så hemskt att jag vaknade av att jag var ledsen. Jag drömde att det var en sjuk man som bröt sig in i lägenheten och kidnappade Lo medan jag och Johan sov. Usch, hemskaste drömmen. På senare dagar så har jag börjar drömma allt mer intensivare och jag kommer ihåg dom väldigt väl i detalj vilket jag annars inte brukar göra. Vore intressant att försöka tyda dessa drömmer som förekommer om nätterna. Eller inte nätterna, utan mer på mornarna när vi somnat om efter Johan gått till jobbet..

Min önskan slog in idag, det blev ett riktigt höstväder ute. Hade jag jobbat hade jag nog tyckt att det kunde varit bättre väder men nu när man har valmöjligheten att vara hemma så är det rätt så mysigt. Om en stund kommer Sanna så då ska vi laga lunch och slå på någon film!


Tisdagskväll

2012-09-25 22:28:24
» Kommentarer(0) «


Sen vi kom hem idag från babymassagen så har jag haft en sån dryg huvudvärk. Jag antar att det är mina linser som spökar i kombination med trötthet. Så idag när Johan kom hem från jobbet tog han med Lo för att storhandla och lät mig vara kvar hemma och vila lite. När jag vaknade hade ha. Städat, plockat ur diskmaskinen och lagat mat. Allt det som jag skulle gjort men inte hunnit/orkat med. Sanna kom över en sväng på kvällen och sällskapade oss framför tvn! :)

Imorgon har jag bestämt att det ska få bli en hemmadag här. Fixa lite bra filmer och ha en mysdag! Jag hoppas att det regnar och blir ett riktigt höstväder för att höja mysfaktorn lite!

Nu ska jag vänta på att matklockan ringer för Los del så vi äntligen kan lägga oss i sängen och slumra in. Även om jag har fått vila en stund på em så är jag helt slut i huvudet. Och jag är hellre vaken en timme extra på kvällen/natten så att jag får sova en extra timme på morgonen. Det lönar sig att hålla ut!

Jag säger godnatt och lägger upp en söt bild på Loi! :)


Tisdag

2012-09-25 10:35:18
» Kommentarer(0) «


Usch vad hemskt det är när man vaknar ur en dröm och inser att det bara var just en dröm och inte verklighet. Det blir liksom som en besvikelse i samma ögonblick som man vaknar. Men som tur var låg Lo bredvid mig i sängen vilket fick mig på bra humör igen!


Ska göra iordning oss nu för att åka iväg till babymassaget snart. Ska möta upp Åsa och Valle en liten stund innan som också går på samma massage!


Presenter

2012-09-24 21:52:59
» Kommentarer(0) «


Lo hade fått ett par jättefina små mini-converse av morbror Danne. Ett par vita i skinn, så snygga. Jag har bara sett rosa och blåa i tyg i Sverige! Dessvärre så är dom i storlek 19 så har hon tur så kanske hon kan använda dom till vår/sommar!

Hon fick även en ny grå supersöt tantmössa. Så jädrans söt är hon i den! Fast den fick hon av sin superschyrra morsa (jag såklart) :))


Måndag

2012-09-24 19:59:28
» Kommentarer(0) «


Efter middagen idag så hämtade vi ut täcken och kuddar till soffan och bäddade ner oss alla tre. Och alla tre somnade, en efter en och det var riktigt mysigt! Vi vaknade för bara en liten stund sedan och då hade det hunnit bli mörkt ute och det kändes som om det var vinter ute.. :) åh så gos!

Nu är vi på väg hem till bror med familj för att hälsa på en snabbis! Han har ju varit borta nu i över två veckor och kom hem igår!

Förmiddagen har spenderats på öppna förskolan och eftermiddagen på erikslund. Även en snabbis ner på stan för att gå på jakt efter en ny mössa till Lo och byta den fina västen till en storlek större :)


Helgen

2012-09-23 01:25:34
» Kommentarer(1) «


Helgen har gått i ett och imorgon är det redan söndag. Jag har noll koll på dagarna, datum eller veckor just nu. För att ha lite koll på tidsbegreppet så räknar jag hur många veckor/månader Lo är. Som nu, nu är hon snart 3 månader, alltså början på hösten. Då har vi rett ut årstid. Veckorna räknas som BVC veckor, alltså i min(Lo's) lilla BVC bok där de alltid antecknar hur gammal hon är. Den sidan har satt sig i mitt huvud just nu. På så sätt kan jag ha ungefärlig koll på tidsbegreppet. Dagarna bara rusar fram och snart är det vinter och allt. Jösses!

I fredags var vi på erikslund och tanken var ju att vi bara skulle vara där en liten stund. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig, jag var inte hemma förrän halv fem. Ingen städning blev det, utan direkt in i duschen kasta på mig kläder och en snabb make. Sen var Jenny här och vinet korkades upp. Vi gick ner på aw på bmb där jag inte varit sen juldagen. Vi hade jättetrevligt men det var inte så mycket folk så vi satt mest och pratade vid bordet. Gick vidare till cirkus och sedan hattfabriken. När klockan var halv elva så var vi våda nöjda men hungriga. Vi beslöt oss att gå och äta för att sedan ringa vår taxi (Johan & Lo) som hämtade upp oss i regnet. Kunde inte blivit en bättre hämtning.. En kväll utan Johan och Lo var lite jobbigare än vad jag trott, även om jag verkligen behövde en utekväll. Eller jobbigt ska jag inte säga att det var men jag saknade dom båda. Så även om det bara blev några timmar ute så var jag nöjd. Skönt att komma hem i tid, fått varit ute och avsluta kvällen med att krypa ner i sängen med en glad Lo och en mysig Johan!

Imorse när jag vaknade så var jag pigg och glad. Redo för en förmiddag på erikslund. Sjukt mycket folk och det var svårt att få tag på en parkering med vi lyckades. Vi blev inte så långvariga, jag visste vad "vi" skulle ha, dvs vad Lo behövde. Ett par byxor från märket "geggamoja" som jag gått och kollat på i några dagar som var ord. pris som jag var riktigt irriterad över. Hela erikslund hade 20-30% på ALLT utom denna butik som hade just dessa byxor. Men idag när vi kom så hade dom skyltar med "20% på allt i butiken". Gissa om jag blev glad? Inget snack om saken, byxorna blev våra! :)

Vi mötte upp sara och tobbe för att åka ner på stan för en trevlig lunch. Måste även berätta en skum grej som hände innan vi mötte upp dom.

Som jag skrev tidigare så var det jättemycket folk och kaos på parkeringen vid erikslund. Det var svårt att komma ut från utfarterna men vi lyckades. Lite längre fram så stannar Johan och släpper förbi en bil som väntat länge. Killen som kör bilen tackar genom att vinka och göra en tummen upp. Inga konstigheter. Nä, då ska ni få höra här. Gissa vem som börjar gråta? Jo jag! Vart tårarna kom ifrån har jag ingen aning. jag blev så glad och rörd att tårarna sprutade. Och medan jag satt med papper som torkade så satt Johan bredvid och höll på dö. Och jag förstår honom. Sen jag fick Lo har jag blivit så känslig och gråter av nästan allt. Men det här var nästan droppen. Jag tror att det är hormonerna som spökar men jag hoppar innerligt att det går över. Någon mer som känner igen sig? Kanske inte just av detta men att ni blivit känsligare EFTER ni fött barn?

Under kvällen så bjöd vi över min mamma och pappa på middag och film, den nya falkfilmen. Sanna och tobbe kom även över för att titta. När jag skulle skjutsa hem mamma och pappa då var det fullt av fina rislyktor på himlen, kanske 20-30 st? Åh så fint det var och nu efter jag matat Lo så var det fyverkerifest i centrum. Din firar väl att det är kulturnatten eller något :)

Nu är det sovdags för läängesedan så ska ta och försöka somna nu. Imorgon kommer min käre bror hem så får se och jag hoppas att vi hinner åka förbi och säga hej. Fast kanske tar det på måndag så dom får chans att mysa bara familjen. Vi får se helt enkelt!

Här är lite av helgens fynd!


Erikslund

2012-09-21 13:13:41
» Kommentarer(0) «


Mycket folk på erikslund idag! Nisses har gått i konkurs, så 30% idag. Expert har gått konkurs så utförsäljning där med! Sen fyller erikslund shoppingcenter 1 år så då är det 20-30% i alla affärer. Har shoppat lite småsaker till Lo som jag kan visa er senare när jag kommer hem.

Nu blir det lite lunch innan det är dags att åka hem!


Man ska inte ropa hej..

2012-09-21 09:07:09
» Kommentarer(0) «


Förän man har kommit över bäcken eller heter det inte så?

Har ju varit så glad den senaste veckan att Lo har sovit hela nätterna. Vi lägger henne vid 9, väcker henne vid 12 för matning och sen har hon sovit ända fram till åtta-halv nio! Rena lyxen.

Men inatt så var det helt andra bullar. Jag gav henne lite extra mat så det skulle hålla under natten. Men tydligen så vart väl det motsatt effekt för hon har sovit jätteoroligt. Vaknat och somnat om på en gång. Vaknat med gråt i sömnen. Vaknat med gnäll i sömnen. Visst, det handlade om några sekunder men man själv hade inte så lätt att somna om! Hon fick sova i vår säng efter ett tag vilket gjorde att man låg som en stel pinne! Nu är vi iaf vakna båda två och ska snart göra oss iordning. Vi skippar öppna idag, är alldeles för trött för det samt att Jack är lite rosslig så dom skulle inte gå. Kanske åker jag dit lite senare ändå men nu orkar jag inte :/

Over and out!


Fredagsplaner

2012-09-20 23:29:36
» Kommentarer(0) «


Imorgon på fm så ska jag som vanligt åka till bäckbys öppna förskola en stund. Tror inte att jag blir kvar så länge för måste hem och städa och lite tills imorgon kväll. Då blir Johan och Lo ivägschasade för en stund då det ska drickas lite vin och gotti med trevligt sällskap! Det var så längesedan jag gjorde något sånt så jag har längtat hela veckan! Lite egentid behöver man även om både Lo och Johan har svetsat sig fast i hjärnan! :)


Kväll!

2012-09-20 23:21:01
» Kommentarer(0) «


Det blev aldrig någon tripp ner på stan. Johan hade bilen och jag ville inte gå ner i ösregnet så jag och Lo stannade hemma istället. Och medan Johan var på träning så passade vi på att prova lite kläder nytt och gammalt!


Busdag!

2012-09-20 15:57:33
» Kommentarer(0) «


Kul att få sån fin respons på förlossningsberättelsen. Det var det hemskaste men finaste en människa kan uppleva. Jag längtar redan tills nästa gång jag får uppleva dessa känslor igen. Även om jag hoppas på en bättre förlossning utan snitt så har jag bestämt med min barnmorska att om jag går över lika länge med nästa unge och blir igångsatt så vill jag bli snittad på direkten istället för att gå igenom samma utdragna procedur igen. Det är väldigt ovanligt att det blir så men man vet aldrig.

Hursomhelst. Dagen har gått i ett idag. Idag var jag snäll och körde syster till jobbet eftersom att jag ändå skulle iväg och träffa anna på rönnbys öppna förskola. Var inte där så länge eftersom att det stängde tolv. Åkte vidare till busborgen där vi mötte upp Jenny, jack och Milla. Det var första gången jag var där och vi var i stort sätt själva där.

Om jag fick en önskning (. Förrutom att vinna en miljon och såna saker) så är det att få hoppa i en hoppborg igen. Studsen och allt det roliga. Vet inte hur många ggr jag varit sugen att smyghoppa i hoppborgarna som är placerade utanför Max restaurangerna. Och idag på busborgen så äntligen.. Tada!! Jack, Jenny och jag åkte den stora rutchkanan, och flög fram. Oj vad det pirrade i magen. Lo och Milla sov. Jag och jag klättrade i borgen och åkte den stora spiralkanan som gick i 180 kändes det som. Det var det roligaste jag varit med om på länge och jag o Jack låg på mattan när vi kom ner och bara skrattade. Att det inte finns sånt här för vuxna, vi (jag) tycker det är minst lika kul som barnen!!

Hemma igen en snabbis innan vi ska till erikslund och leta mössa till Lo. Hittade en sån fin igår på stan men fanns inte i hennes storlek. Johan åker på träning efter det och vi ska möta upp mamma och Sanna för att kolla om det finns något fint på Ginas "nyöppning" eller vad man ska kalla det!


stavfel hit och dit!

2012-09-20 00:53:45 Blogg
» Kommentarer(0) «


Åh herregud vad jag stavat och skrivit som en kratta. Förlossningsberättelsen blev så lång och den skrevs så sent på kvällen att jag inte orkat kontrolläsa innan publicering. Jag får nästan ta och ställa mig i skamvrån och skämmas men jag tror ni kan läsa den ändå och förstå vad jag menar. Ibland slinker det in ord och bokstäver som inte alls ska vara med men jag får skylla på att jag har blivit en trött småbarnsmorsa. Som är förbaskat trött. Tydligen! =)
 
Skärpning Jessica!
 
 
 

godnatt!

2012-09-20 00:07:02 Blogg
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit nere på stan och lekt lattemamma. Inte för att jag dricker kaffe men det låter bättre än att säga att "Colamamma". Skulle igentligen provat på råbys öppna förskola tillsammans med Malin och Stella men eftersom Lo har blivit så förkyld under nätterna och det har varit väldigt intensiva dagar för henne så fick det bli en lugn dag. Och sov i nästan tre timmar i vagnen nere på stan, helt otroligt. Sen vaknade hon och då handlade det om sekunder för matning. Och inte var vi i närheten av något passande ställe heller så det var bara att gå det fortaste vi kunde i regnget dessutom till bvc som ligger rätt bra till och mata henne där. Hon vart nöjd och somnade om lika lätt igen. Så hon behövde en liten slappardag tydligen.
 
Konstigt det där, när vi har lagt henne de senaste två nätterna i sin lilla korgvagga bredvid vår säng så blir hon som jätteförkyld och ligger och grymtar med näsan som om hon inte får luft. Hon sover hela nätterna och vaknar vid 8 på morgonen men låter likadan då som när hon somnade. Tar jag upp henne och lägger henne i vår säng så låter hon jättebra och andas så fint och tillochmed med napp i munnen som hon tidigare spottat ut i sin lilla säng. Jag tänkte om det kanske kunde vara nån allergi eller något hon reagerar på i sin säng men vad skulle det kunna vara? Det är samma som det alltid har varit. Någon som har en liten teori? Det känns som om sover oroligt men varje gång jag kollat på natten så sover hon som en stock och verkar inte störas av det.
 
Idag fick jag lite egentid så jag tog ett långt och varmt bad, alldeles ensam i min tysthet. Så lugnt och skönt, bara att kunna koppla bort allt annat. Sen kom Sara och Tobbe förbi medan men det gjorde ingenting. Jag kände mig lite otrevlig men det är så sällan man få sin egentid så när den väl kommer så gör man allt för att inte förlora den. Jag hoppas ni inte blev sura=)
 
Efter en stund, såklart, så började jag att sakna min lilla skrutt. Och eftersom hon ända skulle bada så fick hon bada tillsammans med mig till en början. Vad mysigt det var, första gången vi badar tillsammans. Det är mycket roligare nu när hon är med mer, skrattar och man kan leka tittut och plaska lite än vad det varit innan. Goseunge!
 
Lo och Johan ligger och sover medan jag sitter och knappar på datorn. Har skrivit ihop en liten förlossningsberättelse som ni kan läsa här nedan. Nu är jag helt slut och ska hoppa mars pannkaka i säng, för imorgon är det dags för nya äventyr. Om Lo mår bra dvs.
 
godnatt!!
 

Dagen då vår älskade Lo kom!

2012-09-19 23:48:00 Blogg
» Kommentarer(2) «


Eftersom att bloggen är som en dagbok för mig där jag skriver, lägger upp bilder och antecknar rätt så mycket gällande Lo så tänkte även jag som alla andra försöka mig på att skriva en förlossningberättelse. Har märkt att det är rätt så roligt att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Och att man skriver medan man fortfarande kommer ihåg, för även om man kommer ihåg i stort, så är det alltid några detaljer och händelser som bleknar bort med tiden. Jag kan säga redan nu att jag glömt vissa saker och eftersom jag hade ett rent helvete med värkar, mediciner och allt så var jag borta i min egna lilla värld och tappade tidsbegreppet totalt. För ca 2 veckor sedan var jag på min efterkontroll där jag fick journal ifrån förlossningen. Vi gick igenom allt och det var rätt skönt att kunna gå tillbaka, få hjälp att förstå, och att bearbeta allt som hände.
 
I min berättelse så använder jag ordet "sköterskan" till alla som var på förlossningen. Jag hade inte koll på vem som var sköterska, barnmorska läkare osv. Så det blir lättast att bara skriva just sköterskan.  Bilderna kan vara lite läskiga att se på om man inte är van så ni vet och inte dom finaste..! Men såhär börjar det iallafall.
 
13 dagar över tiden och jag höll på bli galen. Fick med mig Johan på bio, man vet aldrig om det var sista gången som vi skulle kunna gå på bio på ett bra tag? När vi satt där så satt jag verkligen och kände efter, kanske en liten värk där? nehepp. Men där då? Nej inte då heller. Vi gick hem och visst var jag lite besviken. Man har ju sett på filmer att vattnet brukar gå när man minst vill att det ska gå.
Den natten så vaknade jag vid fyra med djävulsk magont. Kändes precis som den värsta menstvärken någonsin och jag trodde jag skulle dö. Ändå så lät jag bli att väcka johan, jag tog ett bad, laddades ner en app som tog tid mellan värkarna, tog fram min vetekudde. Vattnet hade ju inte gått ännu så jag ringde inte heller till förlossningen. tillslut somnade jag någon timme men vid tio så var jag tvungen att säga något till johan. Jag hade planerat redan innan att inte säga något till någon utan att familjerna skulle bli överraskade helt plötsligt med ett litet mms där vi var samlade alla tre. Hursomhelst, efter tjat från johan så ringde jag till förlossningen och dom sa att jag skulle vänta med att komma fast det var 3-4 minuter mellan värkarna. Det gick ytterligare några timmar, jag ringde igen men fick besked att jag skulle försöka hålla ut lite till men om det höll i sig så var det bara att komma upp. 3 timmar senare så åkte vi. Alla salar var fulla och självklart, självklart så var det som att värkarna försvann. På skärmen syndes nästan ingenting och efter all smärta så var jag bara öppen en halv centimeter.  Blev hemskickade med värktablett och sömntablett och fick en tid dagen efter för igångsättning. Vilken besvikelse. Helst hade man ju velat att det kom igång av sig självt men.. telefonerna hade börjat ringa eftersom varken jag eller johan svarat i telefonerna under hela dagen. Vi ringde upp och berättade som det var och det var en otroligt lättnad. Fick massa goda råd från jenny och det kändes skönt att få stöd från alla där hemma. Vi köpte med oss spicy och åkte hem till johans föräldrar och där tog jag mina tabletter som jag fick med mig. Vips så var jag i min egna lilla värld och allt kändes plötsligt jätteroligt.. Den natten sov jag väldigt bra och i flera timmar.
 
 
 
 
Så var dagen kommen, dagen för igångsättning.. Vi visste ju att idag kommer vår lilla bebis ut. VI var spända när vi satte oss i bilen mot förlossningen.. när vi kom dit så blev jag undersökt och dom tog hål på hinnorna. Det var i stort sett inget vatten kvar så det var inte mycket att göra åt. Alla salar var fulla så vi blev bedda att åka iväg för att äta lunch och komma tillbaka efter 1-2 timmar. Vi åkte hem till mamma för att komma på andra tankar. Väl tillbaka så fick vi ett eget rum, rum nr 8. Precis utanför operationssalen och undersökningssalen. Vi väntade och väntade och jag fick ett drop som skulle sätta igång värkarna.. och allt kom tillbaka.. smärtan. den obeskrivliga smärtan. Fick rådet att gå fram och tillbaka i gången. jag såg och hörde par som kom in på förlossningen och som rullade ut därifrån vidare till BB. Varje gång jag hörde ett bebisgråt som blev jag ledsen och tänkte "När blir det vår tur". Vi hann träffa samma sköterskor under flera skift och höra " Men är ni fortfarande kvar här och inget har hänt.." Ju längre tiden gick desto mer dos fick jag av droppet och självklart blev värkarna mer intensiva. undersöktes och hade inte öppnats något mer. Ännu ondare och tårarna rann hela tiden.. Fick rådet att ta en varm dusch. det var det absoluta sämta tillvalet någonsin men jag gav det ett försök. Har aldrig känt migså utlämnad som då. Johan satt bredvid mig på toalettstolen medan jag satt i duschen. Helt naken och äcklig. Helt utmattad. helt rödgråten.. han fick hjälpa mig med allt. några timmar senare utan någon förbättring så stängde vi av droppet och jag fick tabletter och morfinspruta som skulle ta bort smärtan och ge mig en chans att få sova. Johan fick en egen säng bredvid mig och han låg och höll om mig tills jag somnade..
 
 
 
En ny dag kom och jag blev väckt av sköterskorna som ville sätta igång droppet igen. Redan då hade jag glömt bort hur ont det gjorde så allting började om från början. några timmar senare var jag tillbaka där jag slutade dagen innan. Smärtan från helvete bröt ut och hade jag haft ont innan så var det ingenting mot det jag hade nu. Och ändå bara öppen mellan 1-2 cm. jag bönade och bad att dom skulle ta bort droppet men icke. När det var skiftbyte så fick jag sköterskan som tagit emot oss på söndagen som vi trivdes riktigt bra med. Äntligen fick jag lustgas och vilka förväntningar jag hade.. och vilket fiasko det blev. det hjälpte ingenting så dom provade att höja gasen vilket ledde till att jag tuppade av. Det kändes som om jag dog där. Jag förlorade kontrollen över min kropp, tappade masken på golvet, kände handen falla ner och alla röster försvann längre och längre bort.
Lite slag på kinden så var jag tillbaka igen och sköterskan frågade om jag ville ta epiduralen vilket jag absolut ville. allt som kunde eliminera smärtan var välkommet. Problemet var bara att jag bara var öppen 3 cm och för att få smärtlindringen så hade dom en gräns på 5 cm. Så efter diskussion med läkare så fick jag äntligen sprutan. Narkosläkare kom och det var precis under dom mest intensiva värkarna där det knappt var en minut imellan så ni kan förstå hur otroligt svårt det var att ligga helt blixtstilla. Johan och två sköterskor höll i mig medan läkaren skötte sitt jobb. Sprutan/bedövningen var INGENTING mot värkarna. när det var klart så tog det inte mer än en halvtimme så kände jag inget alls. Värkarna var kvar men jag kände ingenting. Hade jag kommit till himlen? Johan och jag satt och spelade kort och varje gång siffran för värkarna höjdes på moitorn satt jag och garvade för det var ju helt otroligt. Varför fick jag inte det här tidigare?
Mamma och Pappa kom förbi med matlådor och lite snask, johan fick gå ut eftersom det var max två personer i taget som fick vara där. Åh vad jag sökte sympati och kände mig som en liten flicka igen. Jag blev lugn av att ha dom där. Jag hade fått ett litet uppmuntrande brev från sanna och ett fotografi áv henne som var insatt i en ram som jag kunde sätta upp i rummet. Gullunge! Mitt när mamma och pappa var där så var det skiftbyte igen och klockan var närmare 21 nu. Sköterskan berättade att dom funderade på att det skulle bli ett snitt eftersom att det gått nästan 48 timmar sen dom tog hål på hinnorna. Och efter 48 timmar bör man sätta in antibiotika så att det inte ska hända barnet något. ett alternativ var att stänga ner allt än en gång och göra om samma procedur en gång till nästa dag.  Mamma och pappa åkte och johan kom tillbaka. Jag fick kämpa två timmar till och under dessa så släppte epiduralen helt och hållet. Jag trckte och tryckte på den jädrans knappen för att få högre dos. Inget hjälpte.
 
Två timmar senare fick jag antibiotikan. Johan fick kläder för förberedning av snittet som lika gärna kunde hända snart som några timmar längre fram. Medan jag tog kort på johan så kände jag hur min astma kom smygandes. Jag som inte haft astma på väldigt länge och självklart hade jag ingen medicin med. jag ringde på klockan och frågade om sjukhuset hade någon med det hade dom inte? låter lite konstigt men det hade dom inte så dom fick ringa ner till barnakuten och låna därifrån. Läkare kom och konstaterade att jag fått en allergisk reaktion. Min röst lät som en sönderrökt kärring, jag fick svårare att andas. Sprutor i benet, akutknappen trycktes in och plötsligt var hela rummet fullt av folk. Mitt bland alla stog johan och såg livrädd ut. Fick sprutor som skulle motverka antibiotikan, adrenalin sköts in och hela jag låg och skakade. Kände hur allt blod försvann i huvudet och det kändes som mitt hjärta skulle sprängas. Sköterskan som höll i min hand berättade hur hela min bröstkorg hoppade och plötsligt åkte mitt huvud ner mot golvet och fötterna upp i taket. Det gjorde man för att få blodet att komma tillbaka till huvudet.. Där förlorade jag kontrollen helt. Jag minns inget förrutom att dom sa att jag var tvungen att snittas på direkten, inte för bebisens skull utan för min. Dom berättade hur det skulle gå till men jag hörde inget annat än att jag skulle sövas. När dom rullade in mig i operationssalen så hade jag blivit bättre och dom frågade om jag orkade och kunde hålla mig vaken och få bedövning istället för att sövas. Samma procedur som när dom satte in epiduralen gjordes. var tvungen att sitta blixtstilla men det var inte lätt, jag satt bara och ryckte med hela kroppen efter all adrenalin och mediciner jag fått. Sen kände jag ingenting från brösten och ner. Johan satt bredvid mig och höll mig i handen och vi såg ingenting. Dom hade satt upp ett stort skynke för. När jag låg där så skojade jag om att jag kände mig som vargen i rödluvan, när jägaren kommer och skär upp magen med sin kniv för att rädda rödluvan och mormorn. Känseln var borta men jag kände hur dom bökade i magen på mig men det gjorde varken ont eller var obehagligt.
 
 
"Johan spexar och försöker underhålla mig inför operationen"
 
Tillslut såg vi en blek liten unge med svart hår och hörde hennes skrik. Johan fick följa med personalen till rummet intill för undersökning. När han kom tillbaka hade han ett litet knyte i sin famn och tårarna rann från kinden. Var det på riktigt? var det äntligen våran tur? han satte sig ner bredvid mig och jag låg fortfarande och skakade med all medicin och var nog i chock. Jag synade henne och hon gjorde någon konstig min och min första tanka var att "hjälp, hon har ingen haka".. Självklart hade hon det men från vinkeln jag såg henne ifrån så såg det så konstigt ut, samtidigt som hon var den finaste bebisen jag sett. Jag fick hålla henne i några minuter medan jag blev ihopsydd och innan jag skildes från min nya lilla familj. Eftersom jag blev snittad så var jag tvungen att åka på uppvak i två timmar så johan fick klara sig själv med vår lilla bebis under den tiden. Han fick stränga order om att inte skicka bilder, sms, skriva på facebook att hon kommit. Inte föräns jag var tillbaka.
Jag ville inte missa alla reaktioner. Alla hälsningar. Alla sms. Alla samtal. Jag ville också vara en del av det.
 
 
"Äntligen så kom vår underbara prinsessa"
 
"Stolt pappa till lilla Lo"
 
"Stolt och chockad mamma"
 
 
 
 
 
  "En inte-så-jätte-söt Lo utan haka"  
 
                                    
"Världens sötaste Lo med haka" =) 
 
 
Uppvaket var det mest långsamma jag någonsin varit med om. Allt var tyst, nedsläckt. En klocka precis framför mig som tickade sakta sakta. Fick värktabletter fastän jag inte hade ont men de var i förebyggande syfte. Jag var helt utmattad och bedövningen började släppa så från att jag skakade av alla sprutor som jag fått ipumpat så skakade jag för jag frös. Tre täcken hade jag men ändå så kände jag mig iskall. Läkaren berättade att det inte spelade någon roll hur många täcken jag hade för jag frös innifrån. Det gick inte att göra någonting åt utan bara vänta. Medan klockan tickade så låg jag och föreställde mig hur det var att vara förlamad. Att försöka röra tårna, benet utan att det hände något. Jag somnade var 3 minut och vaknade av mina egna snarkningar. Jag var så utmattad. Äntligen så kom sköterskorna från bb och hämtade mig. Jag skulle äntligen få träffa min älskade johan och vår underbara bebis. Jag var så nervös när jag rullades runt i sjukhussängen. Vad skulle jag säga? Vad kommer hända? jag var sååå nervös.
 
 
"Johan fick göra allt det roliga själv, finfikat och sätta nålen i tavlan, så tacksam för korten"
 
När jag kom in på BB, in på vårat rum så låg johan där. Med en liten Lo i sin famn. Vår Lo! Hon hade haka, tjohoo!! Tankar kom, tårar kom. Johan visade kort från hans finfika som han hade fått nere på förlossningen. Kort på när han fick sätta den rosa nålen på tavlan.. jag började gråta igen för allt jag missat men var så tacksam att det fanns kort jag kunde få ta del av. Sköterskan på BB lovade oss en ny finfika med flagga och allt eftersom vi inte fått fira tillsammans.. Från den dagen, 27/6 kl 00:56 så ändrades våra liv helt och hållet. En liten tjej kom äntligen, efter 17 dagar över beräknat datum, 49 cm lång och 3505 g tung. En ny resa i vårat liv hade just påbörjats.....
 
  
"Äntligen fick jag komma till BB och träffa min fina familj. Fortfarande utmattad och halvt nerdrogad"
 
"Två blev till tre"
 
   "Och vi fick vårat efterlängtade finfika tillsammans"
 
          
 

Kvällen!

2012-09-18 20:48:47
» Kommentarer(0) «


Nu är vi trötta alla tre här hemma! Nu har vi gosat ner oss i soffan med täcken och ska snart ta fram lite grönsaker och dipp till hollywoodfruarna! Det har varit en bra men intensiv dag! Här är en liten bild på Lo i hennes nya dress. Eller är det Johan som hittade en björnunge på väg hem? :)


Tisdag

2012-09-18 15:27:04
» Kommentarer(1) «


Har precis kommit hem från babymassagen.. Det var riktigt mysigt och Lo verkade gilla det! Det var nedsläckt och lite varmare i rummet än vanligt.. Dom låg i bara blöjor och fick skön massage. Lo låg som vanligt med hela handen i munnen och låg och tittade överallt. På kompisarna, på mammorna, på taket.. Pratade lite.. Riktigt mys!

Innan så var vi på pinglan och det var fullt med folk så vi fick inte plats i vanliga rummet utan fick gå in i ett annat. Det uppskattades vara mellan 70-80 föräldrar + barn. Sjukt mycket. Såklart så somnade Lo lagom till sångstunden så jag fick vara med en utav Stinas tvillingpojkar (kommer ej ihåg vem)! Det är verkligen full rulle där!

Snart ska vi som sagt iväg till nya föräldragruppen, väntar bara på att Johan ska komma hem. Har äntligen hittat regn/vindskyddet till vagnen så det åker på när vi går ner dit! Sen åker Johan på fotbollsträning och jag och Lo går hem och förbereder middagen. Tror jag, om det inte blir en lite power nap efter denna fullspäckade dag!

Idag har Lo haft sin fin fina pippiklänning som min kusins mormor stickade till lilla Lo. Älskar den redan, men den är liiite kort men det gör inget. Johans mamma har stickat en lika dan fast lite större son hon kan ha sen. Tur att man har mönster upp i fler storlekar så man kan göra fler..


Måndagskväll!

2012-09-18 00:52:11
» Kommentarer(0) «


Tillslut så bestämde vi (jag) oss för att bara ha en lugn hemmadag. När Lo sov så passade jag på att titta på lite filmer, såna filmer som Johan vägrar se, typ drama/komedi filmer. Det gäller att passa på när han jobbar!

Vi blev bjudna hem till Henke lite senare på kvällen för lite tv/film-tittning. X-factor och avengers fick det bli, färjan och ensam mamma spelades in så vi kan se det imorgon ist! Perfekt att slå på till middagen!

Imorgon blir en fullspäckad dag, pinglan på fm, babymassage efter lunch och sedan har jag och Johan fått hoppa in i en ny föräldragrupp nere på stan. Vi bytte ju BVC från Önsta till läkargruppen så vi slipper ta bilen när vi ska på kontroller med Lo. Och lika bra det, när vi gick på förra föräldragruppen på Önsta så var vi bara två par, vilket vi inte fick så mycket utbyte av, varken vi eller dom! Så det ska bli spännande att träffa "nya" föräldrar som har samma åldrar på sina barn som Lo.

Ska försöka somna nu så att vi orkar upp imorgon och slipper stressa, som vi iaf alltid får göra, spelar inte någon roll hur tidiga vi är vi kommer alltid sent ändå. Dålig vana? Man kan alltid skylla på Lo även om det till 99,9% av gångerna mitt eget fel. Jag är nog en väldigt stor tidsoptimist har jag konstaterat!

Nu säger jag godnatt härifrån norra floragatan! Hörs imorgon!


Kupongjägare?

2012-09-17 13:58:27
» Kommentarer(0) «


Pappa säger och skojar om att sedan jag fick Lo har jag blivit en riktig kupongjägare och jag kan väl inte annat än att hålla med. Det är väl inte föräns nu jag ens öppnat och tittat i reklamen och ibland när man har lite dötid över så hittar jag bättre priser i vissa affärer osv. Alla som har bebisar vet ju att blöjorna alltid går åt och att det är dessa som kostar mest så hittar man en kupong med 50 spänn billigare så är det näsan halva priset! Klart man kör på det!

Idag hittade jag mer erbjudanden men jag tror vi nöjer oss denna gång med det vi har. Förra gången så blev det ju nästan 10 stora paket som räcker ett bra tag!


Träna att ligga på mage

2012-09-17 13:50:55
» Kommentarer(1) «


Här hemma tränar vi Lo att ligga på magen för fullt. Sist vi var på BVC så fick vi en liten pik att det var dags att börja, just för att hon ska träna att hålla upp nacken, bålen och sen armar som som småningom blir till krypning! I helgen så tränade vi en kort stund och då helst plötsligt hade hon nästan rullat runt från rygg till mage, det fattades lite lite bara. Det var hennes arm som låg under som hon inte riktigt fick rät på så då efter lite kämpandes så tog hon sats och rullade tillbaka till ryggläge.

Idag gick det lite bättre med hennes tålamod, vi höll på i ca fem minuter. Sen orkade hon inte mer och då sa hon ifrån. Söta unge! Hon fick upp huvudet rätt högt men precis när jag skulle ta kort så, pladask så åkte hon ner i täcket! Det går sakta men säkert framåt.


Tillbaka!

2012-09-17 12:10:38
» Kommentarer(0) «


Vi har haft en otroligt skön och mysig helg och varje gång som jag varit på väg att uppdatera bloggen så har batteriet nästan varit slut varpå den dåliga uppdateringen!

Öppna förskolan och middag på fredagen, under lördag hade Johan match som vi var och tittade på och sen åkte vi hem till Johans moster under kvällen. Johans kusiner var också där och även kusinen Karin som var på besök från London! Hon ska också få en liten bebis fast i februari? tror jag att det var. Så Lo ska få en liten syssling!! Vi fick titta på fina bilder på ultraljudet.. :)

Igår var en riktigt mys/slödag! Johan tog Lo så jag fick vila upp mig lite och sen blev det lite fix här hemma, måste komma iordning nu! Tobbe kom på besök och sedan middag hos mamma o pappa.

Imorse när vi vaknade (kl 9) så var det regn och ruskväder. Kunde inte bestämma om vi skulle ta en tur till erikslund, en sväng på stan eller bara gosa ner oss i soffan. Det blev det sistnämnda men nu är det blått på himlen så man kanske ska bege sig ut på en liten sväng sen när Lo vaknat! Hon hat varit så snäll hela helgen, hon har sovit hela nätterna ända fram till nio-halv tio! Innan så vaknade hon vid sju men hon kanske tyckte att vi förtjänade lite extra sömn :-)

Lägger upp några bilder på Lo tillsammans med sina kompisar/kusin som jag tog på öppna förskolan.
Den sista bilden är på Lo i sin gosiga björnoverall! Det är i st 68 så den är rätt så stor fortfarande men hoppas hon hinner växa i den under senhöst/vinter!
Men hon var så otroligt söt i den och extra söt bakifrån då man bara det små öron och en liten svans och armarna som sticker rätt ut. Man vill nästan bara äta upp henne:) fast det går ju inte, det förstår ju jag med! Så får gosa lite extra ist!!


Torsdag

2012-09-13 22:27:31
» Kommentarer(0) «


Fullt upp idag. Var ju på öppna på förmiddagen en liten stund och såklart så lyckades jag glömma mobilen där när jag åkte vidare för att äta lunch. Som tur var så var åsa kvar så hon vaktade den tills jag kom tillbaka. Efteråt åkte vi och hämtade upp Jack som ska spendera kvällen/natten hos Sanna och Tobias! Vi gjorde pannkakor hos Sanna som vi mumsade i oss!

Har precis kommit hem från Johans föräldrar och tittar lite på tv samtidigt som jag lagar lunch tills imorgon. Ska ju till öppna förskolan imorgon tillsammans med lite trevligt folk! :) så roligt när man träffar nya och gamla vänner som har barn och har lite utav samma intresse. Man förstår varandra på ett annat sätt.

På kvällen är vi bjudna hem till Sanna och Tobias på middag och filmkväll! Kommer bli mys i deras nya lägenhet som har blivit så fin! :)

Har förresten lyckats sälja en typ babyoverall på tradera som vi köpte i Thailand för typ 50 spänn när vi var där i vintras. När vi kom hem så insåg vi hur ful den var om man jämför med det som finns här i Sverige och att Lo aldrig skulle använda den. Hursomhelst, den blev såld för 155:-! Toppen!!


Godmorgon

2012-09-13 08:13:34
» Kommentarer(0) «


Inatt har vi fått sovit hela natten plus att jag fick sovmorgon tills nu. Lilla Lo var tröttis idag! Vilken lyx! Det verkar vara riktigt härligt väder idag ute, riktigt höstväder! Nu ligger Lo här bredvid mig i sängen och snackar för fullt med sig själv, kanske brist på uppmärksamhet? Jag tror jag måste pussa lite på henne så vi hörs mer sen!


Rättelse

2012-09-13 00:44:54
» Kommentarer(0) «


Såklart ska det stå onsdagskväll och inte torsdagskväll som rubrik i förra inlägget! :)


Torsdagskväll

2012-09-13 00:40:28
» Kommentarer(0) «


Oj vilken mysig kväll det blev. Mamma hade Lo i några timmar så jag och Johan åkte ner till stan och hamnade på tabazco. Blev både middag, vin och efterrätt! Även om vi tänker på Lo varje sekund hon inte är med oss så behöver man såna här kvällar. Främst att inte glömma bort varann och få kunna lägga fokus på bara oss i några värdefulla timmar och även för att samla lite energi och styrka. Det är inte alltid en dans på rosor att ha en liten kotte. Just nu har hon lite jobbigt med sin mage som jag nämnde tidigare så kom det när vi bytte ersättning. Efter diskussion med BVC ska vi nu byta tillbaka. Största delen av dygnet så går det jättebra och hon lider inte alls och är superglad.
Men sen kommer det en tid på dagen (oftast em) då hon får världens magknip och blir så ledsen. Kanske är det i kombination att hon är trött men känslan att man är världens sämsta mamma dyker upp när man känner att man har slut på knep och ser sitt dyrbaraste vara så ledsen, det blir som en knut i hjärtat! Älskade vän. Jag hoppas att det blir som vanligt när vi byter tillbaka till den gamla ersättningen! Iallafall, Johan är den bästa att få bort den där dumma känslan om att man är oduglig som mamma. Hans ord och kramar gör susen och jag är så otroligt glad att jag har honom här hos mig! Min finaste!!
När vi hämtat Lo igen så åkte vi hem och slog på det nya avsnittet av sons of anarchy! Vi har väntat såå länge på den nya säsongen!

Imorgon fm blir det öppna förskolan och sedan lunch på wenströmska. Mamma jobbar där så hon ska bjuda oss på lite lunch, och det tackar man inte nej till!

Vi ska även hinna med att hämta ut korten på Lo som har kommit som vi tog förra veckan. Det är ju bara ett kort men vi har beställt fler i olika storlekar! Måste köpa lite fina ramar också.

Sen måste vi hinna med att hälsa på Johans föräldrar som åker iväg till Turkiet på fredag. En vecka blir dom borta så jag antar att dom vill gosa lite med Lo innan det vört dags att fara iväg!

Nu är det sovdags!


Onsdag

2012-09-12 15:50:36 Blogg
» Kommentarer(0) «


Dagen har inte varit alls som den skulle idag. Alla planer ändrades i sista sekund så odag har jag och Lo verkligen tagit dagen som den kommer. Kvällen blev just också ändrad och eftersom jag redan ordnat barnvakt så drar jag med Johan och hittar på något mys istället. Det gäller att passa på när man kan!
 
Åh vad shoppingsugen jag är, det bara kryper i fingrarna på mig. Var på erikslund idag och provade lite fint men ibland säger plånboken nej. Och så fina kläder har kommit in på kappah till Lo så man vill köpa alltihop, men det går ju inte. Hon har ju iofs redan så sjukt mycket kläder men det går ju knappt att motstå. Pluttskrutt!
 
Ska snart bege mig mot bäckby, dom har någon torgfest där idag. Ska möta upp Jenny, jack och milla och se vad det är för något. Kul att det händer något bra där och kanske lockar mer folk?
 
 
 
 

Tisdagkväll!

2012-09-11 22:34:44
» Kommentarer(0) «


Vilket ösregn det kom idag vid 18-tiden! Jag var precis på väg hem från Friskis när det började och bara att gå ifrån bilen in till affären så blev jag dyngsur. Vi hoppas på bättre väder imorgon!

Nu ligger båda mina hjärtan och snarkar i soffan. Bästa bästa! Åh, kan inte beskriva hur all lycka bara strömmar igenom en när man har den här bilden framför sig!


Tisdag

2012-09-11 14:01:14
» Kommentarer(0) «


I fredags så var vi på bäckbys öppna förskola. Då fick Lo göra ett hand och fotavtryck och idag när vi kom dit igen för babymassage så hade det torkat. Åh så fint det var, alla streck och rynkor var med och tillochmed formen på hennes stortå som är extra söt! Nu är den hemma iallafall och ska göras iordning för uppsättning i hennes fina rum!

Det blir en sen lunch idag eftersom tiden innan blev lite tajt så ska försöka kasta ihop något nu innan Lo hinner vakna. Senare ska jag iväg på Friskis pass, jag trotsar. Lo får följa med pappa Johan på fotbollsmatch och sen blir det mys ikväll!


Måndagkväll!

2012-09-10 22:45:52
» Kommentarer(0) «


På eftermiddagen så åkte vi hem till Johans föräldrar och bjöd dom på hemlagad fiskgratäng. Det var ett recept ifrån Morbergs husmanskost och jag lovar att det var den godaste jag ätit! Vi tittade på x-factor och efteråt åkte jag och Johan ut till Ica maxi för att handla. Lo fick vara kvar hos farmor och farfar och under den lilla stunden hann hon somna in så sött. Nu är det snart sovdags och hoppas att Lo får en bättre natt. Får Lo en bra natt så får jag en bra natt vilket förhoppningsvis blir en bra dag för oss båda imorgon så vi orkar med pinglan och babymassagen på eftermiddagen.

Jag säger godnatt och ber att huvudvärken som hållt i sig hela dagen kan släppa snart!!


Måndagmorgon!

2012-09-10 11:07:49
» Kommentarer(0) «


Nu har vi äntligen vaknat och ätit frukost båda två. Natten har inte varit så rolig, Lo vaknade 3 ggr och ville ha käk och det har inte hänt sen vi kom hem från bb. Man blir ju bortskämd när man annars får sova hela nätterna. Men lilla stackarn hade magknip och varken jag eller Johan visste hur vi skulle göra för att hon skulle må bättre. Någon som har något tips? På senaste tiden så har hon varit så gasig i magen och det blev ännu mer när vi bytte ersättning. Vi kör med minifom-droppar innan hon äter och försöker få henne att rapa efter.. Alla tips mottages!

Och eftersom det blev en intensiv natt så kör vi en "baravarahemmadag". K
Jag är fortfarande trött så när Lo somnar om ska jag ta tillfället att försöka vila lite jag med !


Sovdags

2012-09-09 21:59:10
» Kommentarer(0) «


Åh vad trött jag var imorse när vi vaknade. Jag och Lo skulle ju som sagt iväg och hälsa på min farfar i sthlm tillsammans med pappa och Sanna. Men allting gick bra men det var jobbigt att se farfar så dålig. Men det är liksom inte så mycket att göra åt..

När vi kom hem igen så blev det en liten vilostund här hemma. Jag och Lo var trötta efter resan och Johan var väl skapligt bakistrött efter gårdagen. Men det blev en kort vila för sen skulle jag möta upp Sanna och Anna för ett friskispass. Vi var så många den här gången och det blir så jädrans trångt. Och egentligen får jag inte gå på pass än för min barnmorska eftersom det är för tidigt än. Inga hopp och inget spring. Men jag trotsar lite och kör en gång i veckan och sen mina promenader. Det får räcka till en början tills jag får klartecken.

Kvällen har bestått av massa mys tillsammans med Johan och en vaken Lo. Så roligt nu när hon är vaken och med mer, fast visst, man behöver dom där stunderna när hon sover också. För ens egen skull och hennes. Pluttskrutt!

Imorgon har jag ingenting planerat, dagen får komma lite som den vill. Hör av er om ni vill hitta på något, jag och Lo är öppna för förslag!

Idag dök det upp en bild på Facebook som någon hade gillat och den var rätt bra!


Natt

2012-09-09 03:21:25
» Kommentarer(0) «


Klockan är 03:20 och nu har vi precis kommit hem alla tre! Ska väcka Lo för matning och hoppas att det håller så jag får sovmorgon. En liten iallafall för kl 9:30 rullar bilen mot Sthlm!

Godnatt!!


Lördag

2012-09-08 23:11:55
» Kommentarer(0) «


Idag har Lo varit arg på sin mamma nästan hela fm. Allting var fel och inte blev det bättre av att Johan åkte iväg. Gav henne lite mat och tog sedan en promenad ner på stan för att luncha med sanna och Tobias. Lo ville inte somna fastän hon var övertrött och blev bara ännu gnälligare. Efteråt så rullade jag och Lo hem i vagnen och på vägen somnade hon faktiskt en liten liten stund. Men vaknade när hon skulle sättas i bilbarnstolen. Hämtade upp mamma och pappa (mormor & morfar) och min mormor för en liten tur till Ikea och Ica maxi. Då somnade hon äntligen. I 99% av fallen så brukar hon somna när hon har sin snuttis vid ansiktet. När hon snufsar in sig i den så brukar hon somna inom 5 minuter. Jag tackar gudarna för att den finns, utan den när det nästan omöjligt för henne att somna. Förutom när hon ligger i Annas famn, för då behöver hon varken napp eller snuttis för att somna. Hursomhelst så har hon två likadana snuttisar som hon använder lika mycket. Och det är perfekt om ena är borta då tar vi bara den andra, så hon är aldrig utan. Om ni tittar på kort när Lo sover så har hon nästan alltid snuttisen med sig! :)

Gjorde tre köp idag som jag är väldigt nöjd över!! Det första var att reklamera det dumma låset som inte ville öppna sig. Den får en chans till och blir det samma sak så kommer jag gå tillbaka och välja ett annat. Men för säkerhetens skull så ska jag ja med en avbitartång ifall den inte vill gå upp.

Det andra köpet var en portionsburk där Los ersättning ligger i när vi är ute. Perfekt att ha med, allt är klart och slippa oroa sig att det fattas skopor.

Det tredje köpet var den efterlängtade boken av Per Morberg där han har samlat massa recept på husmanskost. Tittade snabbt igenom den och det var bra recept som inte var ett dugg krångliga eller hade konstiga ingredienser. Det var egentligen en present till Johan men nu kanske det blir en present till oss båda istället! Rekommenderar den, finns på Ica maxi nu för endast 199:-(ord. 249:-)!!

Kvällen tillbringas hemma hos Sanna tillsammans med Johanna och självklart Lo. Hon ligger och sover medan vi äter tacos/kräftor och tittar på film. Hoppas ni har en trevlig kväll !!




Fredagskväll!

2012-09-07 23:44:07
» Kommentarer(1) «


Åh så trött jag är! Har precis kommit hem efter att varit på bio, sagt hejdå till bror som ska resa bort i två veckor och hämtat vår lilla älskade Lo som varit hos farmor och farfar! Hade gått hur bra som helst och nu hat hon slumrat in ordentligt här hemma. Synd bara att hon ska äta om en liten stund och måste väckas!

Imorgon ska Johan vara borta från tidigt på förmiddagen tills sent på natten. Han ska på svensexa så jag räknat inte direkt att han ska komma hem i varken bra tid eller skick. Son tur är åker jag och Lo iväg tidigt på söndag för att hälsa på farfar i sthlm! Då har han gott om tid att piggna till!

Imorgon kväll var planera att ha taco/filmkväll med Sofie men tokern har åkt på lunginflammation så det blidde inget. Får se om jag smyger hem till Sanna och Johanna istället tillsammans med Lo!

Just ja, rekommenderar verkligen Hamilton 2 filmen som går på bio just nu. Mycket bättre än den första!




Lo <3

2012-09-07 16:07:30
» Kommentarer(0) «


Vi var ju och fotade Lo igår till västeråsarn (tidningen). Åh vad söt hon blev, det blir till att beställa en förstoring! Älskade Lo!


Fredag!!

2012-09-07 15:01:28
» Kommentarer(0) «


Har precis spenderat fm på öppna förskolan på bäckby. Gick jättebra och Lo var vaken nästan hela tiden. Hann även med att göra fina hand och fotavtryck! Anna mötte upp oss och så mötte vi Åsa och hennes Valle. Jenny var redan där med Milla och Jack och lite senare kom även Emma med sin Elton.

När vi kom dit så erbjöd jag Åsa att låsa fast sin vagn i min eftersom jag har köpt en sprillans nytt lås. När vi skulle gå hem ville inte kordinationslåset gå upp och jag var säker till 110% att det var 987 just för att det är så lätt att komma ihåg. Hur vi än försökte med olika koordinationer så gick det inte. Och jag hade trott att det bara var att klippa upp med sax men icke. Prövade två olika tänger som dom hade på öppna men ingen fungerade. Tillslut gick jag till den gamla hederliga vaktmästaren Lennart som fått tagit med sig bultsaxen några gånger under min bäckbytid när jag antigen låst in eller tappat bort mina nycklar till skåpet!
Hursomhelst så fick inte ens han upp låset med bultsaxen. Han fick rota fram en annan och tillslut gick det. Stackars Valle och Lo som låg fullt påklädda i vagnarna, ingen av dom var direkt glad!

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Sanna för lite lunch!

Ser ni min nya fina design på bloggen förresten. Har fått hjälp av en tjej som heter Linnea! Blev supernöjd! Ni kan följa henne på hennes blogg; www.linneaamandawikman.blogg.se Hon har också en liten tjej som heter Lo och det är där jag bl.a. fått inspirationen när vi skulle välja namn till vår tjej.


Ursäkta röran!

2012-09-07 07:06:02 Blogg
» Kommentarer(0) «


Men nu bygger vi om!
Kom tillbaka om en stund!
 
/Linnéa & Jessica

Kväll!

2012-09-06 23:46:24
» Kommentarer(0) «


Jag sitter vaken och kollar runt lite på internet iväntan på att få väcka Lo för kvällens sista måltid. Johan gick och la sig för en stund sen eftersom han ska jobba imorgon. Bredvid mig har jag på babymonitorn (som jag verkligen rekomendera) och varje gång Johan snarkar så tänds skärmen upp här hos mig. Lo sover som en stock men varje gång skärmen lyser till tror jag att det är hon som vaknar. Tycker om att ha babymonitorn på för att kunna se lilla Lo närsomhelst när hon sover. Har hon tappat nappen, har hon somnat om eller börjar hon vakna osv. Och just den vi har är så himlans bra, det är superbra bild, du kan se hur varmt det är i hennes rum, trycka på en knapp ock prata med henne (brukar göra det ibland när hon har legat still alldeles för länge, då brukar vi säga Lo och ser om hon hoppar till, vilket hon brukar göra). Man kan välja vaggvisor och stänga av lika lätt, allt genom vår monitor som finns här ute så man slipper gå in och störa.


Nu när Lo bara äter ersättning så har vi köpt ett nytt flaskställ och nya flaskor. Med tiden har det blivit fler och fler och insåg idag att nu får det nästan vara nog, det får ute plats fler. Ett nytt ställ kanske man ska satsa på!

Vidare då.. Såg ni robinsonfinalen? Vilken besvikelse. Det var ju inte rättvist, dom ska ju tävla om vinsten, inte bli röstad på av gamla deltagare. Nä vad sur jag blev.


Torsdag

2012-09-06 19:47:27
» Kommentarer(0) «


Ja det gick ju bra att åka buss, både dit och hem igen. Det blev lite trångt bara med alla barnvagnar som skulle på men vi var först så vi fick en bra plats iallafall.

Nu har vi precis ätit hemmagjord potatismos med pannbiffar och sås! Mums! Väntar på att Robinson ska börja och efteråt är det dags för Lo att ta ett välbehövligt bad. Sen filmdags, måste hitta någon bara!!

Imorgon ska vi på bäckbys öppna förskola! På kvällen ska Lo få vara hemma medan vi ska gå på bio, Hamilton tillsammans med Sanna, Tobias, Patrik och Emelie! :)


Torsdag

2012-09-06 12:08:39
» Kommentarer(0) «


Imorse gick vi upp tidigt för att fotografera Lo på porträttstudion! Dom har ju gratis fotografering och insättning i västeråsaren för barn upp till 3 månader. Kortet blev superbra och Lo var på sitt bästa humör!! Får vänta tills imorgon att se kortet då det kommer upp på deras blogg! :)

Nu vidare till erikslund och eftersom att jag har lånat ut min bil så fick vi premiäråka buss! Går bra än så länge och inget gråtanfall än! Det är riktigt smidigt med buss, iallafall när det inte är snö och slask ute!

Det blir lunch med Fanny och Sanna och jag gissar på den otroligt Ida ikealunchen! Billigt och bra!


Onsdag!

2012-09-05 21:17:46
» Kommentarer(0) «


Igår var vi som sagt på pinglan och hade supertrevligt. Förrutom att Lo somnade mitt under babyrytmiken. Men trevligt att träffa alla, det finns alltid något att prata om! Vi hann precis i tid till BVC efteråt och det gick jättebra. Har fått två burkar med mjölkfri ersättnig att prova, så snällt att vi fick och slapp köpa. Var tillbaka idag för att barnläkaren skulle ta en titt på Lo's öga som har haft gegga ända sen hon föddes. Men det var fullt normalt och som det ska och antagligen tårkanalen som inte Riktigt mognat än. Tillbaka tills igår. När vi kom hem igen så somnade både jag och Lo och när jag vaknade till så kände jag mig inte turligt hundra. Fick ta Alvedon och vila lite till. När Johan kom hem så hade han med sig en bukett fina rosor och en daimpåse!! Världens gulligaste. Idag kände jag mig mycket bättre så efter BVC besöket så fick jag och Lo in en lunch med Karin som jag inte träffat på år och dar. Mycket trevligt. Knatade hem, vilade lite tills Johan kom hem och sen åter ner på stan för att köpa en bok. Hem igen och fixade god tacos!! Mycket mysigt!! =)


Lo kan äntligen ha sina lundemyrbyxor, så söta!


Tisdag

2012-09-04 08:16:15
» Kommentarer(0) «


Lo ligger fortfarande och sover och har gjort det sen 23:30 igår kväll, hurra! Älskar såna nätter! Men man är ju en vanemänniska så bara för att Lo sover betyder det inte att jag kan somna om lika lätt. Jag ligger och läser bloggar, Aftonbladet m.m. Och så har jag lyft över Lo till vår säng när Johan gick till jobbet, det blir så tomt när han går. Och så kan jag smygkika på henne närhon sover också =-) ska iaf snart börja göra oss iordning för öppna förskolan, pinglan! Ska möta Jenny med milla där, sen kommer Malin med Stella! Sen skulle anna med Sigrid komma och även min kusin Camilla med sin Rasmus om hon hann. Och kanske Emelie med sin Neo! Direkt efter ska Lo och jag ta en promenad till BVC, har ju inte varit där på två veckor nu! Spännande! Hoppas på en trevlig dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_50459b83e087c3265800167e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_50459b83e087c3265800167e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_50459c52e087c326500017c7.jpg" class="image">


Tisdag

2012-09-04 08:14:44
» Kommentarer(0) «


Lo ligger fortfarande och sover och har gjort det sen 23:30 igår kväll, hurra! Älskar såna nätter! Men man är ju en vanemänniska så bara för att Lo sover betyder det inte att jag kan somna om lika lätt. Jag ligger och läser bloggar, Aftonbladet m.m. Och så har jag lyft över Lo till vår säng när Johan gick till jobbet, det blir så tomt när han går. Och så kan jag smygkika på henne närhon sover också =-) ska iaf snart börja göra oss iordning för öppna förskolan, pinglan! Ska möta Jenny med milla där, sen kommer Malin med Stella! Sen skulle anna med Sigrid komma och även min kusin Camilla med sin Rasmus om hon hann. Och kanske Emelie med sin Neo! Direkt efter ska Lo och jag ta en promenad till BVC, har ju inte varit där på två veckor nu! Spännande! Hoppas på en trevlig dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_50459b83e087c3265800167e.jpg" class="image">


Dagen!

2012-09-03 16:38:57
» Kommentarer(0) «


Imorse vaknade jag av ett sms från kappahl som hade utförsäljning på allt i butiken som ska upphöra. Kl nio fick jag smset och kl 10 var jag redo nere på stan och hade hunnit dra med Sanna, väcka och mata Lo, gjort mig iordning och knallat ner. Fanns inte så mycket kvar av det jag visste att jag ville ha så fick titta på lite annat istället. Fick med oss lite plagg som ät en storlek större än vad hon igentligen har,
Perfekt! Om jag ska vara ärlig så hade jag plockat ihop ännu mer men jag fick hejda mig lite och hänga tillbaks. Det var kläder som hon redan har fast i andra storlekar. Dessa finns ju fortets de kvar i andra kappahlbutiker och nästan varje vecka får man nya sms om 25% rabatt osv.

Efteråt gick vi och tog en sallad på robs, det var helt tomt, bara vi. Börjar gilla stan mer nu än erikslund, finns bättre och större cafeer och lunchställen och ytor. Mycket viktigt om man har barnvagn och framförallt om man är fler med barnvagn i samma sällskap.

Efteråt åkte till gryta för efterkontroll. Gick mestadels av tiden igenom förlossningen och journalen och hur tiden efter har varit. Pratade lite om jag var rädd att få fler barn eftersom jag hade en rätt jobbig förlossning och vad det finns för alternativ till nästa gång. Det var skönt att få prata ut sig med någon som förstår. Allt så bra ut, ett stick i fingret och konstaterade att jag var tvungen att fortsätta med mina järntabletter..

Snart ska vi iväg och storhandla, det är helt tomt här. Och så ska vi köpa nya nappar, tjohoo. Veckans höjdpunkt.. :)


Godnatt?

2012-09-03 00:05:30
» Kommentarer(0) «


Det skulle bli en tidig kväll vilket det blev men jag är så pigg så det går inte hur jag än försöker. Ligger och vrider och vänder mig, det blir för varmt och tar av täcket. Då blir det för kallt.. Kudden ligger fel och plötsligt blinkar hela rummet då en polisbil åker förbi. Sen kommer det värsta. Alla tankar som dyker upp. Om gammalt, om nytt, om framtiden.. Om allt som händer runtom. Positiva och negativa. Tankar man absolut inte vill börja tänka på som inte vill försvinna, dom är värst.. Då försöker man hitta dom där bra istället. Då tänker jag på Älskade Lo, då blir jag lugn. För en stund. Tills jag börjar tänka på vad jag skulle ta mig till om det skulle hända henne något, då blir jag ledsen istället. Och så börjar jag vrida mig, tittar över sängkanten för att få se henne. Då blir jag lugn igen. Hoppas på att hon ska vakna så man får borra in sitt ansikte i hennes nacke och känna Lodoften. Den är den bästa som finns. Och Johans! Det får mig att känna trygghet, lugn och framförallt lycka. Att jag har dom två bästa i mitt liv, min lilla familj. Älskade älskade oss! <3


Nu gör vi ett nytt försök att somna, bjuder på ett litet foto av Lo när hon somnat i sin gunga. Om ni funderar över varför jag oftast lägger upp bilder på när hon sover så är det för att det är nästintill omöjligt att få till ett kort när hon är vaken. Hon ska vara med överallt och titta på allt så när man fått en bra sekund och tryckt på kameraknappen då är det redan försent.. Man kan ju inte direkt be henne att sitta still..


Så!

2012-09-02 21:15:29
» Kommentarer(2) «


Så, det var ett skönt pass. Och det gick förvånansvärt bra med tanke på att det var första gången på så länge. Direkt när jag fick reda på att jag var gravid så slutade jag för jag läste att dom första veckorna kunde vara kritiska och skulle ta det lugnt. Och när dom veckorna hade gått så började ju magen ta form och då var det ju inte lika roligt när man inte kunde vara med på alla övningar. Men hursomhelst, dagens pass var fokus på konditionen. Mer än vanliga "bas" pass. så skönt efteråt. Försökte få med både sanna och anna men ingen ville. När jag kom hem så hade Johan hunnit hämta Lo som var hos sin farmor och farmor medan Johan tränade fotboll. Han hade handlat och gjort världens godaste tacos! Nu blir det mys i soffan innan det är sovdags!


Ska jag?

2012-09-02 17:14:00
» Kommentarer(0) «


Nu är det dags igen, årets första pass. Uh, ligger i sängen och har lite ångest om jag ska gå eller inte. Har ju fixat barnvakt och allt så jag borde ju. Men det känns lite eftersom det var 10 månader sist. Min kondis är sämre än sämst nu så måste börja om från början.. ska jag, ska jag inte.. Ska jag.. Ja jag ska! Nu jäklar! Får väl se om jag är helt död efteråt. Phuuu!


Jahapp

2012-09-01 11:11:24
» Kommentarer(1) «


Nu kommer ni att få er ett gott skratt. Igår kväll var den hittade nappen försvunnen IGEN och jag letade och letade innan jag skulle sova men Johan övertalade mig att vänta tills idag så kunde vi leta tillsammans eftersom att vi visste att den skulle ligga här någonstans. Och just precis hittade Johan den. Sönderbiten.. Stackars napp. Nu blir det till att köpa en ny iallafall!