Kajen

2012-07-31 16:59:54
» Kommentarer(0) «


Imorse blev det sovmorgon till 11:30, om man inte räknar med att man varit uppe två ggr vid 6 och 9! Men vi alla tre slumrade in så skönt, vaknade till regnet som nu gått över till sol. Det blåser lite men det är skönt! Just nu är vi på kajen tillsammans med Rasmus och Evelina! Johan är inne och beställer mat, vi får se vad han överraskar med. Lo ligger och sover skönt i sin vagn, hoppas hon ligger där tills vi ätit klart iaf!! Sen kan i gosas!


Måndag!

2012-07-31 00:15:32
» Kommentarer(0) «


Har haft en trevlig med hektisk dag idag. Vi hann ner och luncha med Henke men det var ju så varmt idag så vår lilla skrutt var inte alls med på noterna idag. Usch vad jag tyckte synd om henne, jag fick ta av plagg efter plagg och tillslut somnade hon en stund och efter jag sagt hejdå till Johan som skulle åka och sola o bada så hann jag gå ca 3 minuter i en klädesaffär innan hon vaknade och var arg som arg som ett bi. Det var bara att hänga tillbaka kläderna som jag tänkt att prova och bege mig till amningsrummet en våning upp. Sämsta rummet ever, trångt och ofräscht rum om man jämför med det på erikslund. Hursomhelst fick hon i sig mat och blev nöjd för en stund innan jag mötte upp Sofie för en fika på gränden. Det var fullt på varje café och även om det var soligt så var det lika bra att leta upp en skuggig plats vilket typ var omöjligt. Men tillslut! Efteråt gjorde jag ett spontanbesök hos Danne med familj och passade på att mata Lo för då hade hon hunnit vakna igen och var denna gång lika arg som tidigare. Sen somnade von på stört och vaknade inte förrän några timmar senare då vi befann oss hos Johans föräldrar. Vi mös ner oss i soffan framför Lotta på liseberg med nygjorda toast! Supermysigt!! Kom hem rätt sent och kom på att jag glömt betala alla våra räkningar för denna månad så det vara bara sätta sig och beta av dom, en efter en. Skönt att ha det gjort! Vi avslutade kvällen med ett mysigt bad för Lo, åh vad hon trivs då. Nu ligger hon och sussar så gott här i korgvaggan bredvid. Och Johan på andra sidan. Imorgon är det dags för nya utflykter, vi får se vad dagen har att erbjuda!


Godmorgon

2012-07-30 10:05:18
» Kommentarer(0) «


Strålande väder, klarblå himmel, kunde inte bli mer perfekt. Ska snart iväg och käka lunch med Johan och Henke (Lo också såklart) sen ska jag träffa min vän Sofie som jag inte träffat på ett tag, det kommer bli riktigt trevligt!! :)


Hemma

2012-07-30 00:19:28
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen och tvättmaskinen går för full rulle! Snart klar med allt, det blev fem maskiner men jäkligt skönt att ha det klart! Känns konstigt att inte ha något mer inplanerat denna "semester", vi får ta dagen som den kommer! Vi har ju både hunnit vara i Danmark, Flen och skara på mindre än en månad. Men man vet ju aldrig, Johan har ju två veckor kvar! Kvällen har bara varit lugn och skön, bara vi tre här hemma. Blev såklart ett avsnitt ur solsidan som går i repris på 4:an och guuuud vad vi skrattade. Saker man lägger märke till som man inte gjort innan. Hur hon sitter där med amningen som inte ville komma igång, full fart med bröstpumpen och all "hjälp" och kommentarer man fått av barnmorskorna. Det var som taget här hemmifrån! Men det är väl det som meningen, att dom tar händelser som folket känner igen sig vid. Men sjukt kul! Blir nog att ta fram mina boxar och plöja igenom beroendet hur vädret ser ut. Lite om Lo då. Allt börjar komma ordning nu och både jag och Johan börjar landa nu och känner oss tryggare eller framförallt jag och känner mer kontroll av situationerna som uppstår. Och hon känner av det och vi upplever henne mer harmonisk och trygg, precis som man önskar det!! Hon sover och äter som hon ska och det går sakta men säkert upp! På torsdag ska vi till BVC igen för en liten rutinkontroll:) när hon är vaken är hon för det mesta glad och hänger med mycket mer, söker kontakt och ser så glad ut. MEN så fort jag försöker fånga det på bild så stänger hon munnen och putar med underläppen och ser skitsur ut. När jag tar bort mobilen skiner hon upp igen. Galet!! Planering av dopet är igång för fullt och snart dimper inbjudningar ner i era brevlådor så håll utkik!! Nu ska jag försöka få lite sömn innan hon vaknar igen och vill ha lite krubb, godnatt!!


Dag 1 (2 på campingen)

2012-07-28 10:05:21
» Kommentarer(0) «


Som ni ser så strular bloggen, bilderna syns inte och så har det blivit flera av samma inlägg som publicerats! Vi har Det hur bra somhelst här, strålande sol och väldigt varmt. Det wblev en heldag i sonmarlandet med både bad, karusell och lite vinstlotter. För min del vart det väldigt mycket solning medan de andra badade. Det såg riktigt skönt ut med allt roligt i vattenlandet. Kanske åker vi hit nästa sommar igen?:)


Skara

2012-07-27 09:19:52
» Kommentarer(0) «


Nu är vi äntligen framme! Eller ja, vi kom redan vid tvåtiden men sen har vi packat upp och passat på att ta vara på solen! Det är så sjuuuukt varmt här, klarblå himmel. Och inte en enda skuggplats till Lo men hon sover i vagnen i bara blöja så det går bra ändå. Riktigt mysigt är det här. Grillen är på och snart är det matdags. Får se om det blir minigolf senare eller om vi sparar det tills imorgon :) vi har ju några dagar på oss! Hoppas det blir sol imorgon men lite svalare. Får ju fortfarande inte bada pga avslaget så jag får titta på när de andra har superkul i


Vlt

2012-07-26 11:18:45
» Kommentarer(0) «


Just ja, vet inte om jag skrev det men förra torsdagen var vlt hemma hos oss för ett litet reportage. Imorse väcktes jag av ett mms av min mamma med en bild på tidningen. Och där var vi!


Nuså

2012-07-26 11:09:30
» Kommentarer(0) «


Nu är vi äntligen på väg! Bilen är fullpackad, Lo är färdigmatad, färdigspydd och färdigbytt. Phuu, bara det är en egen liten procedur! vi kom iväg lite senare än vad som tänkt, men det gör inte så mycket! Dom andra har redan hunnit att åka men dom väntar sen hoppas jag!


Fina <3

2012-07-26 00:59:24
» Kommentarer(0) «


Ligger och lyssnar på mina hjärtans andetag. Dom ligger på en varsin sida av mig och sover och andas så djupt.. I mina öron låter det helt magiskt, känslan går inte att beskriva! Min fina fina familj, jag gör allt för er!! <3


Grillkväll

2012-07-25 22:21:40
» Kommentarer(0) «


Haft en trevlig kväll med grill och chill :) Lo somnade i Emelies famn och trivdes rätt så bra där! :) nu ska vi hem och börja packa tills imorgon!


Onsdag

2012-07-25 11:42:32
» Kommentarer(0) «


Fullspäckat schema idag. Så typiskt när det är så härligt väder då man bara vill slappa och njuta och slippa stressen. Ska snart till BVC och som vanligt håller vi tummarna att det ska gå åt rätt håll!! Efter det är det kalas för vår lilla prins Jack som har blivit stor! Tänk att det är 3 år sedan som jag fick ett av världens finaste mms och en bild på lillprinsen! Han blev det ljusa i allt det mörka som var då! Hursomhelst. Efter kalaset kommer lite vänner hem till oss på grillning. Tur med vädret!! Mitt i allt ska vi hinna packa! Good luck!!


Hemma igen!

2012-07-25 01:10:02
» Kommentarer(0) «


Det har varit så dålig mottagning när vi varit borta så har knappt kunnat gå in på varken bloggen eller Facebook. Känns både skönt men samtidigt så känner man sig så långt bort när man inte vet vad som händer där hemma. Nu är vi hursomhelst hemma igen men bara för några dagar.. På torsdag packar vi bilen och beger oss till skara sommarland tills på söndag tillsammans med hela min familj + respektive o barn! Hoppas på fint väder så man kan njuta av dagarna till fullo! Idag hade vi inget planerat så vi passade på att göra en liten utflykt till skultuna där dom har outlet på tex. Kosta Boda m.m. Hittade en del som vi vill ha men som vi väntar med tills vi har större och mer plats. Och man kan rensa så att man har utav en serie (märke) och inte två av den sorten och tre av den osv. Ja ni förstår:) blev en lunch på gränden också, prövade deras biffstroganoff men det var ingen höjdare.. Johan åkte sen och spelade minigolf med några av våra vänner, själv hade jag Lo och kände att jag hade 100 saker att göra så jag följde tyvärr inte med. När han kom hem igen åkte vi till ica maxi för att köpa det som behövs till skara. Efter det blev det ett besök på bäckby hos Johans föräldrar bjöd på middag och sen gosade vi ner oss i soffan och såg på allsång och sen Tomas Ledin. Oj vad jag tokdiggade honom. Kom på mig själv hur jag satt och stampade takt med ena foten, klappade mig själv på låret samtidigt som jag sjöng och tror jag kan alla texter! tantvarning?! men jag gillart.. ;)hade lätt velat stå där på Skansen och se live.. Haha andra blir galna och vill se shm. Jag vill se Tomas Ledin.. Hmm..


Flen

2012-07-22 12:40:48
» Kommentarer(0) «


Vi har det bra här ute fast det är sjukt mycket mygg. Har lindat in lillan så att dom inte kommer åt henne och jag själv har mjukisbyxor, mjukiströja, strumpor och luva fastän det är runt 20-25 grader.. Finns inget värre än myggor, så fort jag får ett bett så sjunker mitt humör på en gång och blir så irriterad! Så lika bra att bunkra på sig så vi slipper det! Igår var alla ute en liten stund och fiska förrutom jag mamma lo och Jack! Vi hade mys i stugan istället. Johan fick en gös och Sanna en gädda! Ikväll ska vi ut igen fast denna gången meta! Hoppas det blir en fin kväll med vindstilla och sol! :) Just ja, var ju på lager 157 igår och vi hittade inget speciellt denna gång! En liten klänning till lo från lundemyr! Och sen lite smått till oss. Nu ska vi åka in till Flen och handla lite gotti! Hörs!!



2012-07-20 23:36:08
» Kommentarer(2) «


Men hallå, hur lätt är det att mata en bebis som bara vill sova? Vägrar att vakna, tar två sug sen somnar hon om. Hon verkar inte vilja.. Men på BVC sa dom att hon MÅSTE väckas och äta var 3:e timme. Hur gjorde ni? Tips tack!


Fredagkväll

2012-07-20 23:32:11
» Kommentarer(0) «


Idag var vi barnlediga i två timmar och då passade vi på att unna oss en trevlig middag på grekiska kolgrillsbaren, bara vi två! :) men såklart så glömde jag att lägga ner napparna till flaskorna så det blev lite panik när hon väl blev hungrig men mamma försökte göra det bästa genom att Lo fick lapa i sig maten. Gick sådär, men tillräckligt tills vi kom! Men det var svårt att koppla av när man visste att hon när som helst kunde bli hungrig.. Och när hon blir hungrig vill hon ha mat på en gång, då går det minsann inte att vänta. Men det gick bra, köpte en flaska på Ica som kommer få vara kvar hos mamma ifall jag är dum nog och skulle glömma igen.. Nu ska vi sova här hemma, imorgon ska vi till vår stuga i Flen och på vägen ska vi åka förbi och shoppa på lager 157 :))


fredag

2012-07-20 12:13:49 Blogg
» Kommentarer(1) «


Så, nu är jag tillbaka igen. Har haft så mycket i huvudet på dom senaste dagarna. Som jag skrev sist så skulle vi till bvc i tisdags där de konstaterade att Lo tuvärr inte ökat i vikt som hon ska enligt kurvan, Dom tittade lite på henne för att sedan besluta att vi skulle få åka upp till barnakuten. Där skulle dom få undersöka om hon hade någon infektion i kroppen eller om det kunde vara uttorkning eftersom hon inte fått i sig så pass mycket som hon skulle. Usch, tankarna i huvudet snurrade då kan jag lova. Fick en bild framför mig där lo låg i en säng med massa slangar och dropp i sig eftersom barnmorskan förvarnade att jag nog skulle få spendera natten där och att jag skulle synda mig hem och packa iordning och åka dirket upp. Så det var bara att försöka få tag på johan eftersom han hade bilen, sen ville jag ju självklart att han skulle följa med.
 
Väl där så gick det hur bra som helst. Våran lilla tjej mådde bra och inga infektioner i kroppen, det var bara att hon var lite liten och inte fick i sig tillräckligt som kunde förklara varför hon var lite uttorkad. Så nu har vi fått order att ge bröstmjölk på flaska och resten ersättning. Vi hade två jättesnälla sköterskor på barnakuten som förklarade allt för oss och var supergulliga med Lo. Sen kom en barnläkare som skulle undersöka henne och då var det precis som på serien solsidan, där de får en utlänsk barnmorska som dom inte förstår. Det var lite jobbigt, jag och johan tittade på varann varje gång vi skulle svara för att extrachecka att vi hörde rätt. Det blir lite jobbigt när man ska säga "va" i vart och varannan mening och rädd att det ska bli missförstånd när hon frågar frågor om Lo. Men det gick bra tillslut! Åkte hem och allt kändes rätt så bra, just att veta att vår prinsessa mår bra. Vi bjöd hem johans bror Henke på lite mat och efteråt så kom johans moster och kusin och hälsade på och med sig hade dom nybakta bullar =) så gulliga!  Sen blev det en film innan det var dags att mata Lo och sen sovdags.
 
Igår var en dag som var sjukt jobbig. Eftersom vi börjat med ersättning så tar det ett tag innan magen vänjer sig så hon hade magknip i typ hela dagen. Mitt tålamod testades verkligen och ingen sömn fick varken jag eller hon och inte en matbit kunnde jag få i mig. Tills johan kom hem men det var inte förän vid fyra. man tyckte så synd om henne och inte kunde man göra något. men idag mår hon mycket bättre och vi märker inte alls av någon magknip, så skönt att se. HHursomhelst blev vi bjudna på mat hemma hos johans föräldrar, tacos stod på menyn. Mums vad gott det var. Efteråt gick jag och johan en långpromenad med Lo medna hon sov i vagnen. Vi gick och tittade på lite hus vi skulle kunna tänka oss att flytta till, vi båda kommer ju från bäckby så det känns rätt att välja bäckby/skälby och vi båda har ju våra familjer där. Skönt att ha dom nära och kunna ta promenader istället för bilen. Vi gick även och pratade gamla minnen från "skälbytiden" när man var runt 14-15 och hängde på skälby vid tvättstugan och åkte runt med mopedgänget, vi måste väl ha varit runt 15-20 st som hängde där. Intriger hit och dit. Intriger hit och dit men gud vad roligt vi hade. På dagarna hängde vi på joberg och solade och badade, vi hade hela bryggan för oss själva! det var tider det...
 
Idag har det som sagt varit en strålande dag och hon har varit så glad och nöjd. Så fort hon vaknar så kommer leendet fram på vår lilla pärla. Hade en tid på bvc idag och då hade hon gått upp 85g på två dagar vilket började peka uppåt på hennes kurva. Hurra! Så nu ska vi fortsätta såhär tills hon kommer ifatt! Vi mätte henne och hon hade vuxit 5 cm på längden så hon låg på 54. Ännu mera hurra! varken jag eller johan gissade rätt men vad gör det. Det förklarar varför hennes små pyjamas har blivit lite korta vid benen!
Efteråt gick vi en promenad i det härliga vädret. Blev en liten runda på stan, inte i butikerna för jag hade glömt plånboken hemma, så vi gick runt lite på gatorna. Försökte få tag på någon som ville luncha, men alla, verkligen alla jobbar eller är på semester! SÅ jag gick hem och lagade lite mat här istället så nu ska jag passa på att äta något innan hon vaknar!
Så nu tror jag att jag tagit igen de dagar jag missar skriva om, ni får ursäkte om det blir lite skrivfel här och där, känner mig lite stressad nu när jag skriver.  Hoppas ni får/har en bra dag i solen!
Haha, hittade en söt bild på lillan. honser ut som en liten fågelunge, eller E.T kanske? Sötnos!
 
 

Måndagskväll!

2012-07-16 20:58:11
» Kommentarer(1) «


Skrutten plutten.. Åh vad jag tycker synd om henne, är så rädd att hon inte får i sig så pass mycket som hon behöver och att det kanske är därför hon sovit så mycket! Efter besöket hos BVC fick jag för mig att hon inte var sig själv.. Ovanligt trött och har knappt gråtit eller så. Tur att vi har tid hos läkare imorgon för att se att allt är okej, om inte annat för att lugna mig lite. Man har ju blivit en riktig hönsmamma... Vill ju att ens bebis ska må bra och om det är något jag gör fel med amningen så vill jag rätta till det snarast! Nä, bort med alla dumma tankar nu som Johan säger åt mig! Var och köpte ersättning idag som barnmorskan sa men det gillade hon inte. Hon spottade ut det varteftersom och bara log mot oss, varje gång. Vi försökte i nästan 40 minuter men jag uppskattar att hon fick i sig nästan 40 ml iaf. Hon har börjar le så himla mycket, tänkte att jag ska försöka filma och lägga upp så ni får se :) man blir ju så fruktansvärt glad!! Pluttanskruttan!!! :) Ikväll blir det filmmys med lite dip och grönsaker och ost och kex om jag orkar :))



2012-07-16 13:04:44
» Kommentarer(0) «


Har nyss kommit hem igen efter BVC besök. Vilket mysigt ställe, lugnt och skönt, kanske för att det är semestertider. Johan följde som sagt med och Lo skötte sig utmärkt! Hade matat henne innan jag gick så hon skulle vara nöjd och belåten! Vid undersökningen så vaknade hon till och var så glad och log nästan hela tiden mot barnmorskan och dom två hade så fin ögonkontakt! Var riktigt roligt att se. Dom mätte aldrig henne idag får se om dom gör det nästa gång? Vid vägningen gick det inte lika bra. Hon hade bara gått upp 85g sen sist, så nu är hon tillbaka på exakt samma vikt som hon hade när hon föddes, 3505g. Så fick order om att köpa hem ersättning som vi ska börja ge på kvällarna, och imorgon ska vi tillbaka för en läkarundersökning. Så skulle dom även ta en titt på hennes fina lilla öga som klibbar, som säkerligen berodde på förkylning. Lilla skrutt! Sen blir det ett till besök på fredag för att se att det går åt rätt håll! Så nu ska jag snart ta en promenad till affären/Apoteket för att inhandla det som behövs!


Måndag..

2012-07-16 08:11:39
» Kommentarer(1) «


Godmorgon! Natten har varit bra och Lo sov i sin säng nästan hela natten, kl 5 imorse fick hon komma till oss! Framstegen fortsätter.. Lite mysigt är det också när hon ligger bredvid oss i sängen. Då kan man ligga och titta på henne ända tills man själv somnar. Man känner hennes lukt och hör hur hon ligger och andas. Ja, ni som själva har barn, ni vet nog vad jag pratar om! Snart kommer Johan hem på lite frukost, vi hade den turen idag. Dom var inte så många idag som var på firman så han skulle försöka följa med till BVC idag också! Lilla Lo är fortfarande förskyld så har precis gett henne näsdroppar och hoppas att det blir lite lättare för henne att andas. Får se vad dom säger om hennes rinniga öga idag också :( plutten! Nu är det lite tv tittande tills papi kommer hem. Två tröttmössor väntar.. <3


Söndag

2012-07-15 23:28:54
» Kommentarer(0) «


Mycket riktigt så fick jag (vi) både samtal och sms inatt från "någon" som saknade oss :-) och visst saknade vi honom med! Så imorse när vi vaknade så åkte mamma och hämtade upp Johan! Bra skick var han också i! Spenderade mestadels av dagen hos mamma innan vi åkte förbi spicy (till Johan) och gränden (till mig)! Älskar deras sallad som dom har där! Väl hemma blev det en riktig mys och filmkväll! Hann med två bra filmer som vi blev rekommenderade. Kommer dessvärre inte ihåg vad de hette.. Vill någon veta så kan jag kolla upp, det var iaf svenska thrillers. Lo har blivit lite förkyld så idag har hon varit lite ledsnare än vanligt :( man tycker så synd om dom små, dom förstår liksom inte vad som händer. Lilla stackare! Men imorgon är vårt första BVC besök (om jag nu hittar dit, vi har ju bytt så vi går nere på stan nu). Då blir det ny vägning för hennes del och jag hoppas att det går åt rätt håll! :) lite nyfiken om hon växt på längden också, vilket jag tror hon gjort. Johan tror att hon blivit 52cm och jag 53! Får väl se vem som kommer närmast... Appropå morgondagen.. Så börjar ju Johan jobba vilket betyder att jag och Lo får klara oss själva. Mamma och pappa åker till Riga, sanna och tobbe är i Grekland, Danne m. Familj är i Sandhamn och Johans föräldrar är i tyskland. Bra tajming! Men har fått många erbjudanden om hjälp på facebook av vänner och släkt ifall det skulle vara något.. Ifall.. Men det kommer nog att gå bra. Och Ifall det skulle hända något är Johan hemma på några minuter! Men visst är det lite läskigt ändå.. Blir första gången med lilla Lo helt själv på snart 3 veckor! Jaja. Ni kan ju gissa vad jag gör nu medan jag sitter här och skriver? Javisst, och nu börjar hon bli klar så nu ska jag förbereda henne inför natten sen blir det att fortsätta öva för hennes del att sova ensam i sin säng. (som står bredvid vår). Inatt sov hon i vagnen hela natten, från 1:00-7:30! Så duktig så!! Men mycket var av mormors (mammas) förtjänst! Vi hörs mer imorgon! Godnatt!


Myskväll!

2012-07-14 19:13:20
» Kommentarer(0) «


Ikväll blir det mys hemma hos mamma. Jag och Lo packar väskan och bor där över natten medan Johan ska ha grabbfest ikväll för att fira att han blivit pappa. Känner inget sug alls för att festa, möjligtvis för att kanske ta ett glas vin och träffa vänner men har jag hållt mig i 10 månader så blir det inget problem nu heller. Vissa säger att man kan dricka ett glas när ammar men känner inte att jag vill riskera något. Då väntar jag hellre! :) jag nöjer mig med ett glas med kall cola istället! Ska bli mysigt att spendera kvällen med mamma och Lo! var nog 1 1/5 år sedan jag sov här sist. Kan nog slå vad om att jag kommer få ett och annat sms runt 2 tiden inatt av någon som saknar oss därhemma :))


Minafina!

2012-07-14 00:07:00
» Kommentarer(0) «


Nu sitter jag här och ammar för sista gången ikväll! Har jag tur så blir det sovmorgon fram till kl 8 imorgon bitti! Snart blir det mys med minafina!! <3


Fredagskväll

2012-07-13 22:13:16
» Kommentarer(0) «


Som ni märkt så blir det inte så mycket tid över till att skriva inlägg så man får ta det som det kommer.. Vilket innebär att jag sitter och skriver nu medan jag ammar.. Det är så fruktansvärt långtråkigt, det positiva är väl att man kan titta på henne hur länge somhelst. Men jag blir så trött.. Så därför måste jag underhålla mig med något för att inte somna.. Vanligtvis brukar jag läsa igenom de bloggar jag följer men denna gång fanns det inga nya inlägg att läsa! Idag har vi varit med mamma och tittat på husvisning. Efteråt åkte vi en liten sväng till erikslund och bytte lite kläder till Lo. Hon är så liten så hon kan fortfarande inte ha storlek 50, det är för stort.. Så har bytt lite storlekar för vi har så väldans mycket kläder i 50-56.. När vi var klara så åkte vi och hämta upp Henke och mötte upp Perra och hälsade på deras farmor och farfar. När vi var klara där så lämnade vi Lo hos mamma en timme medan vi åkte och minigolfa på joberg! Vi tänkte att lo inte skulle behöva följa med när hon låg och sov så mamma hade henne en liten stund. Och det gick hur bra som helst det var nog jag som var lite nervig.. Även om jag redan innan visste att det skulle gå bra. Tyvärr förlorade jag på golfen.. Just nu har vi besök av Johans kompis berg (Dennis). Var längesedan han var här och med sig hade han jättefina presenter till Lo. En söt klänning och ett par strumpbyxor från p.o.p. Precis vad jag letat efter. Hursomhelst ska han gå vidare till billobob snart som hade premiäröppning igår. Tack för fina presenten och trevligt besök! Nu när lillan käkat klart så blir det filmmys för mig o Johan.. <3


Godmorgon!

2012-07-13 07:37:04
» Kommentarer(0) «


Jag har så sjuuukt mycket positiva känslor i mig just nu. Jag kan ligga hur länge som helst och bara titta på min underbara älskling Johan. Så fin och fridfull när han ligger här bredvid. Fast det är han ju även när han är vaken men man hinner tänka på andra sätt när man bara ligger såhär. Bästa pojkvän och bästa pappan, helt underbar! Kunde inte fått bättre.. Tittar jag ner ca 2 dm från hans huvud så ligger vår prinsessa där. Helt galen att det är VÅR lilla dotter som ligger där. vår lilla fina. En blandning av mig o johan.. Försöker lista ut vem hon är lik men det går inte riktigt. Det blir nog tydligare ju äldre hon blir.. :) det är en obeskrivlig känsla. Helt underbart!


Fredagmorgon

2012-07-13 07:19:11
» Kommentarer(0) «


Morgonmys med guldklimpen!


Onsdag!

2012-07-11 16:41:49
» Kommentarer(0) «


Blev lite ändrade planer idag. Skulle ju färgat håret och fixas imorse men Lo sov lite oroligt inatt så det blev inte så mycket sömn för min del. Eller ja, hon var aldrig ledsen men låg och smågnydde nästan hela natten så jag kunde aldrig slappna av ordentligt och få en djup sömn. Så imorse tog Johan Lo på en promenad och en liten tripp till bäckby medan jag kunde sova ut, tack älskade älskling! Några timmar senare åkte jag och Lo vidare till erikslund för bebisträff med anna och emelie. Gick superbra och Lo skötte sig galant! Träffade Malin och Fredrik med lilla Stella också. Fick en ny tid av Sanna redan kl 16:30 så nu sitter jag här på salongen och väntar. Johan mötte upp mig och hämta bebis och gick en promenad hem. Ikväll blir det antagligen mys hemma bara :)


Fullspäckad dag!

2012-07-10 23:18:14
» Kommentarer(0) «


Allting gick bra i Sthlm även om det var lite jobbigt att se farfar så dålig även om han blivit lite bättre! Det blev lite känslosamt när han fick se lilla Lo så han tog hennes hand och höll i den sen fick han så ont i huvudet, det blev nog lite för mycket på en gång. Själva besöket tog nog inte mer än fem minuter så då sprang jag ner till mitt favoritfik nere på fridhemsplan och köpte hälsotallriken som består av kyckling, sallad, bulgur med tsatziki! Helt underbart god är den. När jag bodde på kungsholmen så var det de fiket som jag gillade mest. Och när vi ändå var och hälsade på farfar som ligger på st Görans sjukhus så passade jag på att köpa med mig lunch från fiket. Café fix heter det och rekommenderar den starkt!! När jag kom hem så hade vi planerat in ett finbesök av Marlene, bekan och lilla Frank. Tack så väldans mycket för de fina presenterna Lo fick! När dom hade gått så kom Sanna och Tobbe förbi med godis och film. Och nu sitter vi här i soffan, jag och Johan medan Lo käkar för fullt. Jag hoppas att hon sover lika bra inatt också. Imorgon har ja äntligen bokat tid för färgning och om Sanna får bestämma så tar hon fram saxen.. Får se vilket humör jag är på! Efteråt ska jag och Lo på träff med Emelie+Neo och Anna+Sigrid! Jag, Emelie och anna var gravida samtidigt och det skulle bara skilja 2 dagar mellan våra bf men den vart det som det vart! Anna och Emelie fick med 1 dags skillnad och sen kom jag, nästan 2veckor efteråt! Ska bli trevligt att träffas iaf!!


Morgonmys

2012-07-10 11:32:47
» Kommentarer(0) «


Vilken mysmorgon vi haft hemma. Lo vaknade inte förrän vid 7 så då gick vi upp medan Johan fick ligga kvar och dra sig lite. Efter hon ätit så kröp vi ner i sängen igen.. Vi kan ligga och titta på lo hur längesomhelst, hon är världens finaste :) Blev en liten frukost innan det var dags att bege sig till Sthlm.. Så nu sitter vi i bilen och är snart framme. Johan fick vara barnledig idag men jag tror nog han kommer sakna oss lite ;)


Måndag

2012-07-09 23:24:29
» Kommentarer(0) «


Vaknade upp imorse med världens huvudvärk, tror att det berodde på luften som var väldigt kvav:/ Johan var snäll och gick en promenad med Lo till affären så att jag kunde få vila ut. Sen åkte dom en liten tur till Ica maxi för att handla lite mer. Kylskåpet har ju stått tomt medan vi varit i Danmark på en liten minisemester med Johans släkt! Dagen fortsatte med tajt schema. Vi har både hunnit med att åka till kvinnokliniken och tagit bort mina stygn. Eller ja, häftstiften dom jag kallar dom. Gick på fem minuter och kändes knappt! Så nu är dom väck, har inte ens hunnit kolla i spegeln hur det ser ut nu. Sen vart det bråttom hem för då skulle barnmorskan komma på hembesök. Vi har fått turen att få en riktigt söt liten barnmorska som verkar jättesnäll och gullig. Allt var bra med Lo, hon hade gått upp i vikt sen sist. Inte för mycket men tillräckligt. Det var riktigt skönt att höra, för vår lilla sötnos är en riktig sömntuta på nätterna och vaknar Max 1 gång och vill ha mat. Några har sagt att man måste väcka bebis då så att dom ska ha mat men det tyckte vår barnmorska var onödigt. Dom behöver sömn och hon säger till om hon är hungrig och så länge hon följer kurvan så var det okej! Fick en ny tid på måndag så då hoppas vi att det går lika bra! Efteråt fick vi besök av Fanny, och Johan passade på att åka och träna. Blev massa tjatter och babbel såklart och fick jättefina presenter av henne och Henke. Inte vi, utan lilla Lo såklart! Ska ta kort och lägga upp sen men nu ligger det i tvättmaskinen så det får vänta. Henke kom förbi en kortis också och hälsade och tog en liten kik på Lo. Som tur var så blev vi hembjudna till Johans föräldrar på lite grillning, passar perfekt nu när man har fullt upp hemma. Skönt att bli lite bortskämda för en stund. Nu är det snart sovdags för imorgon åker jag och Lo till Sthlm tillsammans med mamma och pappa för att hälsa på farfar som ligger på sjukhus efter ha fått en stroke förra veckan :( Vi får höras mer imorgon för nu blir det lite kvällsmys med en nybadad Lo! Godnatt!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_4ffb4906ddf2b342a2000be6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_4ffb4906ddf2b342a2000be6.jpg" class="image">


Måndag

2012-07-09 23:11:35
» Kommentarer(0) «


Vaknade upp imorse med världens huvudvärk, tror att det berodde på luften som var väldigt kvav:/ Johan var snäll och gick en promenad med Lo till affären så att jag kunde få vila ut. Sen åkte dom en liten tur till Ica maxi för att handla lite mer. Kylskåpet har ju stått tomt medan vi varit i Danmark på en liten minisemester med Johans släkt! Dagen fortsatte med tajt schema. Vi har både hunnit med att åka till kvinnokliniken och tagit bort mina stygn. Eller ja, häftstiften dom jag kallar dom. Gick på fem minuter och kändes knappt! Så nu är dom väck, har inte ens hunnit kolla i spegeln hur det ser ut nu. Sen vart det bråttom hem för då skulle barnmorskan komma på hembesök. Vi har fått turen att få en riktigt söt liten barnmorska som verkar jättesnäll och gullig. Allt var bra med Lo, hon hade gått upp i vikt sen sist. Inte för mycket men tillräckligt. Det var riktigt skönt att höra, för vår lilla sötnos är en riktig sömntuta på nätterna och vaknar Max 1 gång och vill ha mat. Några har sagt att man måste väcka bebis då så att dom ska ha mat men det tyckte vår barnmorska var onödigt. Dom behöver sömn och hon säger till om hon är hungrig och så länge hon följer kurvan så var det okej! Fick en ny tid på måndag så då hoppas vi att det går lika bra! Efteråt fick vi besök av Fanny, och Johan passade på att åka och träna. Blev massa tjatter och babbel såklart och fick jättefina presenter av henne och Henke. Inte vi, utan lilla Lo såklart! Ska ta kort och lägga upp sen men nu ligger det i tvättmaskinen så det får vänta. Henke kom förbi en kortis också och hälsade och tog en liten kik på Lo. Som tur var så blev vi hembjudna till Johans föräldrar på lite grillning, passar perfekt nu när man har fullt upp hemma. Skönt att bli lite bortskämda för en stund. Nu är det snart sovdags för imorgon åker jag och Lo till Sthlm tillsammans med mamma och pappa för att hälsa på farfar som ligger på sjukhus efter ha fått en stroke förra veckan :( Vi får höras mer imorgon för nu blir det lite kvällsmys med en nybadad Lo! Godnatt!!


Kväll

2012-07-08 21:29:14
» Kommentarer(0) «


Idag har det varit en lugn och skön dag. Har tvättat och passat på att städa här hemma, imorgon eftermiddag kommer barnmorskan hut på besök! Har så många frågor så jag har behövt skriva upp dom på en lapp för att inte glömma. Sen är jag jättenyfiken på hur mycket hon väger, är lite orolig att hon inte får i sig tillräckligt.. Fast det får hon nog, men man undrar ju ändå. Hursomhelst. Två av mina kollegor kom förbi med lite småpresenter bl a fina bodies och klänning, som dom har samlat in på jobbet. Pengar alltså, inte kläderna. Jättesöta var dom, tackar så mycket! Nu ska snart Lo ta ett litet bad sen blir det lite extra gos innan det är sovdags! Hörs mer imorgon!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3569984/images/2012/pic_4ff9df7addf2b36f220017fc.jpg" class="image">


Nuså!

2012-07-08 17:16:11
» Kommentarer(0) «


Äntligen fungerar appen igen så nu blir det förhoppningsvis nya och färska inlägg. Har tyvärr inte kunnat uppdatera under tiden heller pga min andra bärbara dator har fått virus.. :( men nu håller vi tummarna att detta ska fungera! Nu är våran lilla prinsessa äntligen här. Hon kom för 1 1/5 vecka sen men som sagt har det inte kunnat uppdaterats.. 27/6 kl 00:56 så kom hon. 17 dagar över tiden. Det blev inte som vi planerat, det kan vi skriva om en annan dag.. 49 cm lång och vägde 3505g! Det är sjukt vad en liten människa kan förändra ens liv. Till det positiva alltså. Älskar henne över allt annat och vi kommer göra vadsomhelst för vår lilla tjej!