Lördag

2012-09-08 23:11:55
» Kommentarer(0) «


Idag har Lo varit arg på sin mamma nästan hela fm. Allting var fel och inte blev det bättre av att Johan åkte iväg. Gav henne lite mat och tog sedan en promenad ner på stan för att luncha med sanna och Tobias. Lo ville inte somna fastän hon var övertrött och blev bara ännu gnälligare. Efteråt så rullade jag och Lo hem i vagnen och på vägen somnade hon faktiskt en liten liten stund. Men vaknade när hon skulle sättas i bilbarnstolen. Hämtade upp mamma och pappa (mormor & morfar) och min mormor för en liten tur till Ikea och Ica maxi. Då somnade hon äntligen. I 99% av fallen så brukar hon somna när hon har sin snuttis vid ansiktet. När hon snufsar in sig i den så brukar hon somna inom 5 minuter. Jag tackar gudarna för att den finns, utan den när det nästan omöjligt för henne att somna. Förutom när hon ligger i Annas famn, för då behöver hon varken napp eller snuttis för att somna. Hursomhelst så har hon två likadana snuttisar som hon använder lika mycket. Och det är perfekt om ena är borta då tar vi bara den andra, så hon är aldrig utan. Om ni tittar på kort när Lo sover så har hon nästan alltid snuttisen med sig! :)

Gjorde tre köp idag som jag är väldigt nöjd över!! Det första var att reklamera det dumma låset som inte ville öppna sig. Den får en chans till och blir det samma sak så kommer jag gå tillbaka och välja ett annat. Men för säkerhetens skull så ska jag ja med en avbitartång ifall den inte vill gå upp.

Det andra köpet var en portionsburk där Los ersättning ligger i när vi är ute. Perfekt att ha med, allt är klart och slippa oroa sig att det fattas skopor.

Det tredje köpet var den efterlängtade boken av Per Morberg där han har samlat massa recept på husmanskost. Tittade snabbt igenom den och det var bra recept som inte var ett dugg krångliga eller hade konstiga ingredienser. Det var egentligen en present till Johan men nu kanske det blir en present till oss båda istället! Rekommenderar den, finns på Ica maxi nu för endast 199:-(ord. 249:-)!!

Kvällen tillbringas hemma hos Sanna tillsammans med Johanna och självklart Lo. Hon ligger och sover medan vi äter tacos/kräftor och tittar på film. Hoppas ni har en trevlig kväll !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback