Fulla dagar

2012-11-22 22:51:29
» Kommentarer(0) «


Jag har verkligen haft fullt upp både igår och idag. Fixat nytt körkort eftersom jag lyckats slarva bort det andra (andra gången), öppna förskolan, föräldragruppen, besök av anna plus massor av annat.

Imorgon har jag igentligen inte tid över för något annat än att packa inför både Sthlm och London. Behöver även skriva en liten kom-ihåg-lapp till mamma som ska ha Lo lördag-söndag och sen en liten nödfallslapp till Johan som ska vara pappaledig medan jag är i London. Sen blir det nog film och myskväll med lilla familjen eftersom vi inte kommer få en myskväll förän onsdagskväll förhoppningsvis. Om vi inte kraschar såklart. Har aldri varit flygrädd men nu har jag dödsångest typ. Mest för att om det skulle hända något så Lo får växa upp utan sin mamma. Hemska tankar men dom kommer ändå..

Ska försöka åka en liten sväng till öppna imorgon för lite aktivering för Lo. En sångstund och lite stoj, det blir bra det!!


Trött

2012-11-21 23:40:20
» Kommentarer(0) «


Ojoj, dagen får visas i bilder då jag är alldeles för trött orka skriva något!


Pinglan

2012-11-20 12:16:25
» Kommentarer(0) «


Nyss hemkommen från pinglan. Det är så mycket roligare nu när Lo blivit lite äldre! Hon hänger med och ler och studsar vid sångstunden. Och virriga jag hade satt tröja utochin. Det är inte första gången heller, det blir så när man är stressad och ska försöka hinna med tiden! Det får bli vår nya tisdagsaktivitet från och med nu. Självklart somnade hon i vagnen påväg hem.. :) kanske jag hinner äta lunch, titta på kardiahians och lite annat!


Falskt alarm

2012-11-19 21:43:56
» Kommentarer(0) «


Jag satt på salongen idag med färg i håret när jag fick ett telefonsamtal från Johans pappa. Han hade varit på Ikea och frågat efter Lo's snuttis och dom hade hittat den!! trodde vi ja. Med en rush i mig så åkte vi direkt hem till Johans mamma och pappa eftersom att han tagit med den hem..

Men direkt när vi kom innanför dörren så såg jag att det inte var Lo's. Den här var smutsigare och mer sliten och ingen påstruken namnlapp. Så imorgon ska jag åka tillbaka och lämna in "fel" och hoppas på att rätt kommit in. Hur sjukt är det inte att det är två olika som tappat bort exakt likadana ko-snuttisar samma dag? Kanske har dom andra tappat sin och hittat Lo's och inte sett namnlappen och trott att det var deras. Vi får väl se.. Och jag vet att det är mycket tjat om den där men fick upp hoppet idag efter telefonsamtalet. Det blir väl att köpa en ny tillslut.

Imorgon blir det pinglan med Anna och lilla Sigrid. Ska även träffa en förälder från förskolan där med sin lilla bebis!


Stan

2012-11-19 16:02:46
» Kommentarer(0) «


Idag blir det nästan en heldag på stan. Lo hade på sig sin nya klänning som hon fick utav Mikaela och Niklas i lördags men fick syn på att den var trasig så klänningen åkte av och fick byta till en ny. Expediterna såg inte så glada ut, hatar när dom är så. Jag fick byta utan kvitto iallafall och det var väl huvudsaken.

Nu blir det att fixa barret tills ihelgen då det både är shm och på söndag-onsdag blir det London!! Får se hur det blir denna gång, kanske något nytt?


Helgen

2012-11-18 23:56:31
» Kommentarer(0) «


Lördagskvällen spenderades som sagt i Sthlm hos Mickan och Niklas. Dom bjöd på både middag och efterrätt och Lo skötte sig utmärkt. Saknar Sthlm de ggr jag åker dit, man blir påmind om tiden man bodde där, och allra bäst var nog den sista tiden när jag igentligen bodde i Västerås men delade lägenhet med Sanna i Sthlm då hon pluggade där men precis hade träffat en kille i Västerås vilket gjorde att jag hade lägenheten i Sthlm för mig själv på helgerna eftersom att jag jobbade i västerås mån-fre.. Slippa ta in på hotell efter man umgåtts med vänner och bara åka hem till "sin" egna säng. Helt perfekt. Men skulle aldrig byta ut det mot det som jag har nu. Men ibland poppar det upp minnen (glada) som gör att man saknar Sthlm!



Söndagen då...
Dagen började imorse med babysim på eriksborg. Lo plaskade och fick kallsupar vartannat men jag tror att hon börjat vänja sig nu med att vara i en stor bassäng än sin lilla badbalja här hemma.

Efteråt åkte vi till åsby och åt lunch och årets första lussefika och hittade massor av fint till vårat hus. Inte för att vi har hittat något än, men när det väl kommer.. Då finns det massor av inspiration. Sen gäller det att komma överens vilken stil vi vill ha i vårt hem och vi har kommit en god bit på vägen.. Hallsta möbeloutlet hann vi med innan det var dags för husvisning både nr 1 och 2.. Inte riktigt vad vi tänkt oss så vi tittar vidare :)

Sen åkte Johan iväg på kalas men jag kunde inte följa med pga att katt fanns i hemmet. Sen var det dags för bio, breaking down del 2. Och jag säger, helsike vad bra den var!!! Den första var bäst och denna kom snäppet efter. Galet bra!! Skulle kunna se den 10 ggr till..

För en liten stund sedan vaknade Lo till och vi hämtade henne och så virade jag en filt runt oss båda och en kudde under min arm. Var beredd på att hon skulle vara hungrig men hon gosade in sig och somnade. Såna tillfällen är väldigt sällsynta så det gäller att passa på.. Mys!!


Nej!

2012-11-17 11:43:59
» Kommentarer(0) «


Nä ingen snuttis hittade vi. Så nu ska jag släppa den, får hoppas att någon ringer annars är det som det är.

Fick iallafall en mysig lunch på Ikea tillsammans med Johan och världens gladaste unge fast hon är förkyld.

Hemma igen, Johan åkte nyss och själv ska jag ta en liten vilostund på en kvart innan jag beger mig mot rocklunda.


Helgen

2012-11-16 21:54:22
» Kommentarer(0) «


Har inte riktigt kommit över det där med snuttisen än, jag vet, jag är långsint. Och det irriterar mig något sjukligt. Har gjort en deal med Johan att han får spela sin match imorgon om han åker till erikslund med mig innan och letar efter den. Finns den inte så är det så men tänk om.. Såg ni barnprogrammet "rädda joppe" när ni var små? Lite så är det. Vi får väl se, återkommer imorgon om den kommit till rätta eller ej.. Hursomhelst ska jag träffa Linda och hennes Alva för att se killarnas match och kanske, om det är fint väder, blir det en promenad innan :)

För övrigt har vi fullt upp i helgen. Som sagt erikslund imorgon fm, match, Johan ska på någon stand-up medan jag och Lo ska träffa en god vän i Sthlm..

På lördag är det dags för babysim, åsby, två hus visningar, födelsedag/inflyttningsfika och sedan bio!


Missing snutte

2012-11-16 17:04:10
» Kommentarer(0) «


Lo's fina älskade snuttis är helt borta. Den försvann någonstans på Ikea eller city gross.. Den kan även ha försvunnit på vägen imellan affärerna. Så nu mina vänner, vilka är med på en skallgång på erikslund? Skämt åtsido men jag är helt förtvivlad.. Snuttisen som följt med sedan BB. Tur att jag har hunnit stryka fast en lapp med namn och mobilnummer, hoppas verkligen att någon hör av sig. Förmodligen så ligger den upplagd på någon hylla kanske eller att någon fått med sig den hem.. Men jag håller verkligen på bli galen, sitter och tittar på mobilen ifall någon skulle höra av sig. Och jag blev tokig på mamma som ringde varje gång hon varit på ett ställe och INTE hittat den. Får se om det blir någon lugn avkopplande fredagskväll, troligtvis inte...


Som jag sagt förut så var jag förtvivlad när en utav Lo's nappar försvann. Och sedan återfanns och samma dag käkade thea (hunden) upp den. Eller när jag trodde att "skaller-pär" var förlorad när vi var och åt lunch på hattfabriken.. Son tur var så låg den längst ner i skötväskan!

Men snälla, håll tummarna att det ringer en vänlig själ, och jag skulle lätt ge ut hittelön... Bara den kom hem igen. Kära snuttis!


Torsdag

2012-11-15 19:35:07
» Kommentarer(0) «


Natten var faktiskt otroligt nog lugn och Lo sov i sin säng hela natten. Jag hade lagt en kudde under hennes madrass så hon skulle komma upp och kunna andas bättre. Vette sjutton om det hjälpte men hon vaknade flera ggr utav att hon låg som en köttbulle vid fotänden så var tvungen att lägga henne rätt..

Idag har jag varit på öppna förskolan och sedan på lite hemliga uppdrag, återkommer senare vad det kan bra för spännande :))

Nu blir det soffläge och invänta morgondagen!


Sjuk?

2012-11-15 00:33:19
» Kommentarer(0) «


Skroten har äntligen somnat. Efter en lång kväll med snörvel och hostningar så fann hon sig till ro tillslut. Fick ta fram snorsugen och använda den för första gången och sen i med näsdroppar och det verkar fungera. Har lagt en kudde under hennes madrass också så hon kommer upp mer och kan andas bättre. Och hon var helt slut, hon har kämpat och kämpat så nu gör jag allt för att hon ska få sova.. Själv är jag lite hispig för att själv somna och ligger och lyssnar på henne så att hon fortfarande lever. Jaja, tänker ni, det är klart hon gör.. Men skulle det hända någonting så är jag på min vakt. Här ska inte händas någonting, så med öron spetsade och ett öga öppet får jag försöka somna.

Är hon lika dålig imorgon så blir det definitivt en vilodag hemma. Och det är ganska mysigt det också...


Öppna!!

2012-11-14 21:03:50
» Kommentarer(0) «


Jag och Lo har haft en jättemysig dag idag på öppna förskolan. För varje dag som går så är Lo mer "aktiv" och känns mycket roligare att vara där. Och få träffa vänner med barn som är i samma situationer som man kan prata med. Man börjar verkligen prioritera vad som är viktigt och betyder mest i ens liv. Vilka människor man har runt om sig och släpper in i sitt liv. Vilka man trivs med och vilka som inte ger något tillbaka. Det är något som jag verkligen har börjat tänka på under den senaste tiden..

Imorgon ska jag till öppna förskolan igen och jag hoppas och tror att det blir samma gäng som förra torsdagen när det var babydag. Och sen kommer det två gamla vänner till mig från högstadiet med sina barn också, det var så längesedan. Så roligt!!


Godmorgon

2012-11-14 09:00:00
» Kommentarer(0) «


Godmorgon !!

Inte mycket sömn inatt då en Lo hostat sig igenom natten. Jätteskumt för det kom bara helt plötsligt. Och Johan är rolig han, han sprang upp helt plötsligt och runt i lägenheten tills jag frågade vad han höll på med och han kom tillbaka och viskade " jag hittade inga träskenor".. Ehh haha va?! Gå och lägg dig igen svarade jag bara! Nu på morgonen så kom han ihåg det här och vi hade en liten rolig stund åt det.

Blev sovmorgon för oss iallafall, vaknade vid halv nio. Ska iväg snart och det blev bäckbys öppna idag. Blir en liten stund bara eftersom Johan är hemma idag med.


Tisdag

2012-11-13 21:46:21
» Kommentarer(0) «


Johan har varit hemma från jobbet i två dagar och då har vi passat på att ha mysiga hemmadagar här. Rutinerna faller iväg då man inte har några tider att passa men imorgon ska jag och Lo försöka komma iväg till någon öppen förskola. Har inte bestämt vilken än men det lutar kanske mot skallbergets eller bäckby, vi får se!

Sitter och tittar på breaking down, part 1, medan Johan är på sin träning. Nu har vi köpt biljetter till nästa film så det gäller att fräscha upp minnet. Och passa på medan Johan är borta och lilla Lo sover! Kom nästan hem från Sanna och Tobias nyss som bjöd över oss på middag, efterrätt och film medan det var visning på lägenheten. Mäklaren skulle ringa imorgon och berätta hur det gått, och vi väntar med spänning.


Strålande!

2012-11-12 11:46:07
» Kommentarer(0) «


Strålande väder idag och lagom kallt. Johan är hemma från jobbet idag, stackarn! Men fick med honom ut på en promenad för friska luftens skull. Lo somnade på en gång nedbäddad i sin nya åkpåse som jag verkligen älskar.. Fluffet ser så gosigt ut och vi är helnöjda!

Ska snart göra lunch, tacopaj innan jag ska ner och hämta Sanna och Tobias vid stationen. Snälla som dom är har dom köpt nya strumpor till Lo från märket Lundmyr. Bästa strumporna som sitter kvar på foten och inte glider ner! Vanligtvis kostar dom 79:-/par men på båten endast 45:-/par! Finns ju att beställa på lager 157 s hemsida men då blir det ju frakt på det och då blev dom inte så billiga. Hoppas dom går hem dom till Västerås när dom öppnar butiken här!


Farsdag!

2012-11-11 21:45:12
» Kommentarer(0) «


Idag har det varit Johans dag här hemma och imorse gick jag och Lo upp extra tidigt för att förbereda. Dukade fram frukost, tände ljus och gjorde lite mysigt innan jag satte i Lo i hennes lära-gå-vagn tillsammans med paketen som Johan skulle få. Och när hon rullade in hade hon en fin t-shirt där det stod "i love dad" och i handen hade hon min mobil som spelade boney m's låt "daddy cool".. Hehe gissa om Johan blev häpen när han vaknade!

Men det blev inte mycket tid över för sedan var det dags för babysim. Första gången och det gick hur bra som helst. Förutom att jag glömde packa vissa saker men det har jag skrivit upp så jag kommer ihåg tills nästa gång. Vi har valt att gå på linneas simskola på eriksborg. Lo stormtrivdes och efter en stund när hon vant sig så plaskade hon med både händer och fötter! Får se om jag kanske kan få med mig en kamera till nästa gång!

Sen var det dags för att fortsätta fira farsdag! Först hem till Johans farmor och farfar där även Johans pappa var. Det blev lite fika innan Johan blev jättedålig.. Så vi åkte hem.. Eller ja, jag släppte av Johan hemma innan jag fortsatte vidare till mamma och pappa för att fira min pappa :) Lo följde såklart också med så Johan fick vara hemma och vila ifred.. Tyvärr så kunde inte Sanna och Tobias följa med eftersom din är på kryssning..

Nu är vi hemma och jag har två att ta hand om.. En liten och en stor! Hoppas liten somnar snart så jag kan lägga min fokus på stora så han blir nöjd! :) inte ofta han mår dåligt så då får han bli lite extra bortskämd istället!! :)



Freeedag

2012-11-10 00:32:21
» Kommentarer(0) «


Så var vi tillbaka till Johans pojkrum på bäckby, fast med Lo denna gång. Det kunde man kanske inte tro för snart tre år sedan efter man åkt hit efter krogen. Men här är vi, lilla familjen.

Anledningen att vi sover här inatt är för att vi har tokstädat inför morgondagens visning, så vi ville låta det vara så tills imorgon utan att behöva städa undan tre ggr till. Nu börjar det bli riktigt hemtrevligt där hemma nu när allt onödigt är borta, Los saker är flyttade till hennes rum, saker är fixade som vi väntat på i två år ( ismaskin, överskåp, kabellist osv). Och vad en matta kan göra stor skillnad. Helt rent och man kommer fram överallt. Nu fick jag tillbaka känslan som gjorde att vi fångades av kära lägenheten när vi flyttade in. Kanske börjar vi ångra oss?

Kvällen har spenderats hos bror med familj och tittat på x-factor och det var enligt mig fel som åkte. Benny eller han tråkmånsen med kepsen skulle åkt, inte manda. Ikväll var hon faktiskt riktigt bra!

På morgonen har vi varit på öppna förskolan där vi målat lite idag och sedan åkte vi ut till erikslund och tog den hederliga lunchen på Ikea. Jag Malin jenny och Sanna tillsammans med alla kids. Gick i några affärer som jag redan beStämt sedan innan att jag skulle kika på till Lo. En klänning från pop, byxor och halkisar från kappahl och en liten surprise såklart kom jag hem med :) o


Torsdag

2012-11-09 00:44:09
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på öppna förskolan nästan hela dagen, eller ja, halv två tror jag att jag kom därifrån. Och idag var det extra roligt för det var så bra sällskap. Man får många nya vänner när man får barn, samma intresse, alltid något att prata om och förståelse för varann. Idag var vi ett gäng på sex mammor med bebisar, några från föräldragruppen och några från babymassagegruppen. Alla är vi jämngamla och har någon koppling till varann sen innan utan att vetat om det! :)

Efteråt åkte jag ner på stan för att leta efter mockasiner till Lo. Nu när vi hänger på öppna förskolor och hon vill stå så måste hon ha något stadigt och som håller emot att fötterna glider isär. Och ett extra plus att dom är varma. Rekommenderar jämt föräldrar på jobbet att köpa såna till sina barn..Just nu är jag inne på röd färg till allt, älskar den färgen. Fick tips om röd/vita mockisar på pop som jag var in och köpte idag. Lite för stora men förhoppningsvis kanske hon kan ha dom till januari om inte tidigare? Vi får väl se. Ska ner imorgon på Moa o Max och köpa flerrandiga mockisar i hennes riktiga storlek. Vet att det finns där..

Sen var det inredningsparty hos Sanna. Hjälp vad mycket fint det fanns.. Johan fick komma över och ge sitt godkännande över mina köp och la dit ett och annat han med :) vi fick hejda oss lite eftersom vi inte riktigt vet hur det blir de närmaste månaderna heller. Apropå det så hade vi en provat visning på lägenheten. Återkommer senare hur det gick:)


Lo 4 månader

2012-11-07 14:08:21 Blogg
» Kommentarer(0) «


Då har Lo hunnit bli 4 månader och snart 1 1/5 vecka. Känns som om hon funnits med oss mycket längre än så.
Sedan förra inlägget om hennes utveckling har det hunnit hända en hel del faktiskt. Vi kan ju börja med det där med att vända sig från rygg till mage. Hon har vänt sig om 3 ggr och första var på föräldragruppen då hon ville komma åt skaller-pär som låg en bit bort. Jag och Åsa hejade fram henne tills hon tillslut lyckades. Jag tror att hon blev lite paff själv när hon väl hamnade på mage. Nu får vi väl bara se om det kommer mer spontant och av sig självt fler gånger..
 
Hon har varit rätt så stadig från ca 1 månaders ålder och vill gärna sitta och vara med, helst stå upp. Men nu har hon börjat att sitta själv och förra torsdagen när vi var på öppna förskolan med några vänner så satt hon helt själv i nästan 4 långa minuter utan att trilla omkull. såklart var jag med ifall hon skulle tippa men hon klarade det. Jag tror att hon håller på att finna balansen och det går bra verkar det som.
 
 
Händer och fötter är något som är riktigt roligt just nu. Förrutom skaller-pär så är det favoriterna. Händerna har hon länge tyckt vara mumsiga att ha i munnen men nu har hon som sagt upptäckt fötterna. Hon håller i fötterna nästan konstant när hon ligger ner. På morgonen när hon vaknar så finner jag henne med fötterna rätt upp. När hon gråter så håller hon i fötterna. När vi ska byta blöja så är det som om hon vet att nu ska benen och fötterna upp och vips tar hon tag i dem och får värsta greppet. Hon gör liksom halva jobbet. När hon sitter ner vill hon komma åt sina fötter.
 
Häromdagen började vi med lite mat, pureer då alltså. Vi började med palsternackan och sedan katrinplommonen. De första små skedarna var hon lite skeptisk och gav oss luriga blickar. Igår hade vi roliga malin här som hjälpte till att få i sig lite... På kvällen kom farbror henke hit och hälsade på och fick även äran att mata henne medan jag höll i henne och johan filmade. Jädrans vad hon flög på skeden, hon tyckte verkligen om det. Titta själva.
 
 
 
Liggdelen har hon snart växt ur känns det som. I böckerna och rekomendationerna står det att man kan byta till sittdelen vid sex månaders ålder. Men jag tittade idag och det kan inte vara mer än fem centimeter tills hon slår i kant till kant (huvud och fötter). Och är vi ute på äventyr vill hon absolut inte ligga ner i vagnen utan helst sitta upp och titta på allt som finns runtomkring. så flera ggr har jag fått pallra upp kuddar så hon kan sitta upp i liggdelen. Men idag när jag var på bvc så tyckte sköterskan att jag skulle byta till sittdelen men ha den i mer liggande läge än sittandes. Så nu ska vi prova den i eftermiddan.
 
Kläderna som hon kunde ha för två veckor sedan är urvuxna. Tycker att jag får rensa hela tiden. Bodiesar med lång ärm kan hon inte ha i st 56 längre utan nu går på 62, Byxor har hon 68/74 på. Heldressar får vi köpa st 74 på. Hon verkligen växer så det knakar och jag har trott att jag inbillat mig. MEN HÖR: på en månad, sen sist vi var på bvc, så har hon vuxit 3 1/5 cm. Inte konstigt att man får springa och köpa nytt hela tiden. Hon väger 7040, helt galet.
 
Vi har även fått in rutiner, speciellt på kvällen. Vi matar henne vid 21 och hon somnar straxt efter det, oftast somnar hon bara man ger henne napp och snuttis och lägger henne i hennes säng. (korgen som står bredvid min säng). Väcker henne vid 12 för matning och somnar om på en gång och vaknar inte nästa gång föräns... 8-9 på morgonen. Jackpot! Och ingen är gladare än jag eftersom jag själv är morgontrött. Eller var iaf.. Nästa steg är att hon ska få sova i sin stora (spjälsängen) i sitt eget rum, Det blir nog inga problem för henne eftersom att hon sover men värre för mig. Jag tycker inte att lillan ska sova så långt bort, helt själv. Speciellt inte i spökrummet som jag kallar det för. Det har hänt lite skumma saker där inne, så jag själv undviker det rummet på kvällstid. Är jag själv hemma ställer jag upp toalettdörren för rummet liksom så att man inte behöver se in där. så jag vill inte att lilla lo ska behöva sova där alldeles alldeles ensam... Eller så är det bara jag som inbillar mig och använder det som en bra anledning att ha henne nära =)
 
 
 
 

Favoriten....

2012-11-05 15:40:00 Blogg
» Kommentarer(0) «


Här är Lo's favoritleksak just för tillfället. En simpel skallra från Ikea, 19:-. Perfekt att greppa, fina färger och bra skallerljud. Den verkar smaka bra också eftersom den ofta är i munnen på Lo. Är hon ledsen så blir hon glad så fort hon ser den. "Den" har till och med fått ett eget namn av oss nämligen "skaller-Pär". Vi går ingenstans utan den och eftersom man är lite arbetskadad har jag även knåpat ihop egna sånger om honom. 
 
Häromdagen när vi var på hattis på lunch så var jag stensäker på att vi glömt kvar skaller-Pär där. Min kollega som även jobbar på hattfabriken lovade mig att titta efter den på kvällspasset men de hittade den inte. Men igår hittade jag den längst ner i skötväskan. Tjoho! Även om den bara kostar 19:- på Ikea så är det liksom Lo's favorit. Så ikväll ska den namnmärkas ifall den skulle komma bort. Och hoppas på att någon skulle höra av sig ifall den försvann! 
 

Hemmadag!

2012-11-05 14:22:07 Blogg
» Kommentarer(0) «


Idag har det varit en sån där hemmadag då man tar tag i allt som man skjutit upp från föregående vecka. Tvätt, Städ, disk m.m. Ringt samtal kring lägenheten. Det känns som om allt går åt rätt håll iaf. Ska på ännu en husvisning idag när Johan slutat jobba och jag hoppas hoppas Att det är något som passar oss båda!
 
just ja, nyårsplanerna är i rullning nu, denna blir ju lite speciell eftersom vi har Lo. Ingen brakfest som det varit de andra åren utan Den här hoppas jag på en mysig middag med lite vin och trevligt sällskap och en vaken Lo vid tolvslaget! Tänk, det är inte långt kvar nu, tiden bara rusar fram just nu! 
 
ikväll tänkte jag försöka få ihop en liten uppdatering om Lo och hur det går för henne! 

Porträttbild

2012-11-04 14:54:45
» Kommentarer(0) «


Just ja, som ni säkert har sett på både instagram och Facebook så har Lo's första porträttkort kommit. Och vi är så nöjda, lilla plutten. Hade velat att scarfen hade gått ända upp istället för lilla glipan men vad gör det? :)


Uppdatering sen sist..

2012-11-04 14:49:34
» Kommentarer(0) «


Nu har det nästa än hunnit gå en hel vecka sedan senaste uppdateringen. Vi (jag) har haft så fullt upp. I måndag och tisdags hjälpte jag till att tömma mamma och pappas förråd. På kvällarna har vi städat, donat och fixat saker som ska vara klara till fotograferingen som var i onsdags. Nu ligger lägenheten ute och jag hoppas att det går undan nu!

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-centralt-oxbacken-vasteras-kommun-norra-floragatan-24-c-4387335

Torsdagen var det öppna förskolan och sedan träff med föräldragruppen. När jag kom hem därifrån åkte jag och Jenny hem till min vän Sandra som hade klädparty för me&i (barnkläder).

Fredags blev jag bjuden på frukost hos mamma och pappa. Ställde kvar bilen där och tog en promenad till öppna förskolan. Kl 14 gick vi därifrån och då åkte jag, mamma och Lo vidare till Ikea. Lo var vaken och ville sitta upp nästan hela tiden. När vi hade betalat så fick hon världens gråtattack så jag tror att alla vände sig om för att kolla vad det var som lät. Lo var så fruktansvärt övertrött och vägrade sluta utan fäktades med armarna, kastade nappen och snutten samtidigt som hon skrek sig röd i ansiktet av ilska. Då kan jag lova att det inte var kul att vara mamma. En sak om det är hemma men offentligt, mitt i fredagsrushen på Ikea där man inte kunde gå undan.. När hon väl satte sig i bilen blev hon knäpptyst och somnade inom fem minuter. Stackarn!

På kvällen var Perra och Therese barnvakt till Lo medan jag och Johan var tillsammans med min familj på Harrys och käkade. Efteråt hämtade vi Lo och åkte hem där Tobbe och Sara väntade. Blev X-factor och Gustavsson 3 trappor innan vi nästan somnade alla fyra i ett varsitt hörn.

Igår (lördags) träffade jag mina kollegor på hattfabriken för en lunch medan Johan bytte däck på båda bilarna. Efteråt hämtade Johan upp mig och Lo och vi Åkte hem för lite mys. Det blev en kvällspromenad till hovdesta Lund för att tända ljus i minneslunden för alla kära som gått bort. En extra tanke till min älskade gammelfarmor.. Och det var så fint när ljusen lyste upp i mörkret. Riktigt mys!

Snart ska vi bege oss hem till mamma och pappa på middag och sedan hem igen för solsidan och nya falkfilmen.

Vi hoppas på en lite lugnare vecka som kommer här näst.. Förrutom att det är visning på lördag så lär ha lite att fixa med tills dess..