Söndag eller lördag?

2015-04-05 08:58:56 Blogg
» Kommentarer(0) «


Idag är det söndag men det känns som en lördag. Ledg måndag betyder långhelg. Johan är och jobbar och drar in lite extra semesterpengar som allid är välbehövligt. Däremot saknar vi honom och om vi fått bestämma hade vi hellre haft honom hemma! Men han kommer ju snart, det är bara några timmar det gäller.. 

Vi får se vad vi hittar på, vad vädret tillåter. Jag vet att det finns ett ordspråk som säger att "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder".. Och hade det varit för ett halvår sedan innan Max kommit hade jag inte tvekat att gå ut även om det spöregnar eller blåser. Lo älskar att vara ute vilket som. Men Max däremot är lite kinkig. Så fort det blåser på honom, även om han ligger nedbäddad i vagnen så vaknar han till och håller andan och blir så ledsen och arg. Det måste vara den där bebisreflexen som dem har (blåser man dem försiktigt i ansiktet så håller dem andan).. Och regnar det så blir det inget bra om Max är vaken och vill komma upp då vi inte har några regnkläder dirlet till honom. Men snart så, tiden går ju så fort så snart sitter vi där med två barn som leker tillsammans i sandlådan! Hehe! 

Men nu var det ju fint väder ändå. Så vi ska klä på oss och gå ut på tomten så lo får cykla på sin nya cykel ovh blåsa lite såpbubblor!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback