Godmorgon

2012-10-14 10:57:49
» Kommentarer(0) «


Inatt vaknade Lo av en liten mardröm så då fick hon ligga i vår säng och mysa lite tills hon somnade om. Vanligtvis brukar hon sova i sin lilla sängvagga bredvid oss men ibland gör vi små undantag :)

Imorse vaknade jag och Johan av att Lo låg och pratade med sig själv och höll på med sina fingrar i munnen. Och varje gång man tittar på henne och säger "godmorgon Lo" så möts man alltid av världens sötaste leende. Hon skiner upp som en liten sol. Så imorse fick även Johan uppleva det eftersom att han börjar så tidigt på vardagarna så hinner han aldrig vara med när Lo vaknar. Så nyss hade vi en lite familjestund i sängen innan vi klev upp för frukost.

Ska iväg snart på en liten shoppingrunda och vi börjar med barnens hus. Jag blev så glad (lite utav en favoritaffär där man alltid hittar något) för det var Johans förslag att åka dit :) sen blir det lite smått andra affärer innan Johan åker till mamma och pappas lägenhet som nästintill är helt klar. Själv ska jag på ett efterlängtat tupperware party. Ibland funkar det att efterlysa i bloggen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback