Lägenheten såld!

2012-12-17 21:15:30 Blogg
» Kommentarer(0) «


I fredags fick vi ett bud på vår lägenhet vilket vi tog och är så nöjda. Det var lite under det som vi hade tänkt men tillräckligt för att vara bra, Idag var vi och skrev på kontraktet och vad skönt det kändes. Nu kan vi äntligen börja kolla på hus och känna att vi inte har några hinder. De hus som vi har varit med och budat på har gått till andra familjer som redan hunnit bli av med sina lägenheter/hus. Så nu kanske vi har turen med oss också. Ett steg närmare!
 
i fredags firade vi lite men idag gick vi ut och åt medan Lo fick vara hos sanna och tobbe. Och han som köpt lägenheten är en medelålders man som precis separerat och det känns också otroligt skönt. det hade nog känts konstigt att åka förbi lägenheten och sett att det är värsta festerna, precis som vi hade.. Nu blir det inte så =)
 
Kruxet är att han vill ha den redan 1 februari och det gick inte att ändra. Så frånochmed 1 feb är vi bostadslösa än sålänge. Vi har ställt oss i bostadskö och det ser ljust ut men i värsta fall flyttar vi hem till någon av våra föräldrar. Tror ingen klagar att få träffa Lo varje dag =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback