Kvällen...

2012-12-05 21:07:25 Blogg
» Kommentarer(0) «


Nä, inte kunde vi hålla oss hemma när johan slutade jobba heller. VI åkte iväg till erikslund för att leta vinterfodrade skor till johan men inga dög, såklart. Så vi gav oss och åkte till ikea istället. Det var nästan helt tomt. Så man kanske ska passa på att åka och handla och gör alite ärenden dagar som denna. Tyvärr såg vi en liten olycka på vägen vid bäckby så det gäller att åka försiktigt. Och ännu mer försiktigt när man har det mest värdefulla man har i bilen. Vi köpte nya kuddar och nya lakan så nu är dom nere i tvättstugan på tvättning. Tycker bättre om när dom är torkade i torktumlaren än när de hänger på tork, dom blir så hårda då.
 
Lo har precis somnat så nu ska vi ta lite glögg med peppisar och ost och titta på stalkers och sedan kalla fakta där det handlar om hells angels.
 
Imorgon hoppas vi att snön ligger kvar men inte lika mycket blåst. Ska försöka bege oss till öppna förskolan på bäckby, det var ju två veckor sen sist. Det blir buss, det är smidigast. Johan får ta bilen för det blir bara bökigt att skrapa rutor och så kanske man har inplogad bil och kör fast osv. Det är en sak om man är ensam men nu är ju Lo med så då blir det inte roligt. Min volvo står hemma hos mamma och pappa på lite semester medans detta väder härjar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback